Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Φώτης – Τον βρίσκουν δολοφονημένο

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, εκεί όπου στα επόμενα επεισόδια θα δούμε το τέλος του Φώτη.

Η σειρά του Alpha έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σταδιακά ανεβαίνει στην τηλεθέαση, με την αγωνία πλέον να κορυφώνεται.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Φώτης – Τον βρίσκουν δολοφονημένο

Μετά την ομολογία του Φώτη στον Κωστή Στασινόπουλο

πως είδε τον Γρηγόρη να κρατάει στα χέρια του το φονικό όπλο με το οποίο εκτελέστηκε ο Νικόλα Σκούταρης, προκλήθηκε ένα ντόμινο εξελίξεων.

Μετά την παράδοση του Στράτου στη χωροφυλακή, ο επιστάτης των Ραζίνηδων, Ζαφείρης, μαθαίνει πως ο Φώτης κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος.

Την επόμενη κιόλας ημέρα ωστόσο, εντοπίζεται νεκρός κάτω από τη γέφυρα του χωριού και ο Στασινόπουλος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Ο έμπειρος διοικητής θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι πίσω από αυτό κρύβεται και πάλι ο Ραζίνης, θεωρώντας πλέον ύποπτη όλη την οικογένεια και πιθανότερο εκτελεστή του σχεδίου τον Ζαφείρη, αφού είναι ο πιο πιστός υπάλληλος του Στράτου.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: O Ατζαλίνας «χτυπάει» τον Απόστολο με τον πιο ύπουλο τρόπο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος φέρνει το τέλος της Χάδως-Ποιος ο ρόλος του μοναχού;

«Ναδάλ ή Τσιτσιπάς;»: Η απάντηση στον «Μονομάχο» που δεν περίμενε ο Χρήστος Φερεντίνος

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα