Τσιμίκας – Νάπολι: «Δεν είναι πλέον στις πρώτες επιλογές, αλλά…»

23:10 9/7/2020 - Πηγή: Sportime
Τσιμίκας – Νάπολι: Από τον περασμένο Ιανουάριο η Νάπολι έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Τσιμίκας – Νάπολι: Ο αριστεροπόδαρος μπακ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία καλή σεζόν και για αυτό τον έχουν ξεχωρίσει ομάδες της Ευρώπης.

Ανάμεσα σε αυτές και η Νάπολι. Μάλιστα οι Ιταλοί τον περασμένο Ιανουάριο είχαν κάνει και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, η οποία όμως απορίφθηκε

από τους «ερυθρόλευκους». Δεν είχαν φτάσει στα λεφτά που ήθελαν οι Πειραιώτες και έτσι έμεινε εκεί το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οριστικό: Στο «Μολινό» η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός

Η Νάπολι όμως επανήλθε τώρα το καλοκαίρι για τον αριστεροπόδαρο μπακ.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ στην Ιταλία ανέφεραν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο τον έχει ψηλά στη λίστα του για τη θέση στ’ αριστερά της άμυνας.

Ιταλός δημοσιογράφος όμως αναφέρει ότι πλέον αυτό δεν ισχύει. Συγκεκριμένα ο Τσίρο Βενεράτο της ραδιοφωνικής εκπομπής «Radio Goal», ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Τσιμίκας;

Για τη Νάπολι δεν είναι πλέον η πρώτη επιλογή ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις».

Αυτό το «αλλά» έχει να κάνει με την τακτική που ίσως ακολουθεί η Νάπολι. Και είναι τακτική πως έχει στρέψει πλέον αλλού το ενδιαφέρον της για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το σίγουρο είναι πως η Νάπολι δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Τσιμίκα και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρέωσεων σίγουρα θα κάνει αισθητή την παρουσία της…

Το άρθρο Τσιμίκας – Νάπολι: «Δεν είναι πλέον στις πρώτες επιλογές, αλλά…» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα