Βαθμολογία Super League πλέι οφ: Έμεινε πρώτος ο ΠΑΟΚ, μείωσαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

22:51 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Super League στα πλέι οφ, αλλά όχι και αλλαγές στην κατάταξη. Όπως είχαν, έμειναν οι ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ με ψυχή έμεινε πρώτος ισοφαρίζοντας σε 2-2 την ΑΕΚ σε ένα γήπεδο που σταθερά έχανε. Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με 2-0 πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό. Πολύτιμος αυτός, αφού τους διατηρεί στο +1 από την Ένωση.

Στη

μεταξύ τους μάχη δεν άλλαξε κάτι, αλλά οι δύο «αιώνιοι» τους πλησίασαν. Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις από τον πάγκο και μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου. Είναι πια στο -1 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο -2 από τον πρώτο ΠΑΟΚ!

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός καθάρισε από νωρίς στη Λαμία και είναι πια στο -4 από την κορυφή. Έχει δικαίωμα να ελπίζει και εκείνος, έστω και εάν το δικό του έργο είναι πιο δύσκολο.

Τέσσερις ομάδες σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, ένας πραγματικός χαμός! Εδώ να αναφέρουμε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα δώσουν το μεταξύ τους ματς. Έτσι για ένα χρονικό διάστημα θα έχουν αγώνα λιγότερο έως την Πρωτομαγιά.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Κυριακή 7/4

Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Άρης-Παναθηναϊκός 0-2

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Κυριακή (14/4)

Παναθηναϊκός – Λαμία (17:00)

ΑΕΚ – Άρης (20:30)

Τετάρτη (1/5)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:00)

Η βαθμολογία της Super League στα πλέι οφ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα