Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις!

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό – με δεύτερη ήττα – από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00) για την 37η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι (67β.) ψάχνουν το τρίποντο που θα τους εξασφαλίσει την 4η θέση και το εισιτήριο για το Champions League

της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η Λίβερπουλ (78β.) είναι ουσιαστικά αδιάφορη, γνωρίζοντας πως θα τερματίσει σίγουρα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1:4.05 Χ:4.80 2:1.82

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00) για την 35η αγωνιστική, σε έναν αγώνα που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο για το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο ομάδων. Μετά την ήττα (4-2) από την Χιρόνα, η Μπαρτσελόνα (73β.) έμεινε στην 3η θέση και ψάχνει νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς ώστε να μπει στην πρώτη δυάδα. Κίνητρο υπάρχει πάντως και στη μεριά της Σοσιεδάδ (54β.), η οποία θέλει να ξεπεράσει την 6η Μπέτις (55β.) για να κερδίσει ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός δράσης οι Μπαλδέ, Γκάβι, Ντε Γιονγκ για τους γηπεδούχους, χωρίς τους Φερνάντες, Γκαλάν, Μουνιόθ, Θουμπιμέντι και Θούμπελντια οι φιλοξενούμενοι.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1:1.81 Χ:4.05 2:4.85

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον επερχόμενο τελικό του Europa Conference League, Φιορεντίνα, υποδέχεται τη Μόντσα (21:45) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι είναι ουσιαστικά αδιάφοροι (45β.), σε αντίθεση με τους γηπεδούχους (50β.), που παλεύουν με τη Νάπολι (52β.) για την εξασφάλιση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω του πρωταθλήματος. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Φιορεντίνα έχει δύο ματς λιγότερα από τους Ναπολιτάνους, ενώ θα εξασφαλίσει θέση στο Europa League αν κερδίσει τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φιορεντίνα – Μόντσα 1:1.62 Χ:4.55 2:6.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκίνημα,xekinima