Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-0 (vids)

Η Σαουθάμπτον πέτυχε σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Έβερτον (2-0) στο Στάδιο Σεντ Μέρι για την 6η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 10 βαθμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία παραμένει στην κορυφή μαζί με τη Λίβερπουλ, έχοντας 13 βαθμούς.

Η Έβερτον ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 19ο λεπτό, με τον Σίγκουρτσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή.

Η Σαουθάμπτον

απάντησε στο 27ο λεπτό με τον Ρομέου να σουτάρει, αλλά ο Πίκφορντ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό. Ο Ίνγκς βρήκε ωραία τον Γουόρντ Πράουζ στην περιοχή, κι αυτός από τα δεξιά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Οι «Άγιοι» συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματά τους λίγο στο 35ο λεπτό. Ο Ινγκς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Άνταμς, ο οποίος νίκησε τον Πίκφορντ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιουτλ διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το υπέρ της σκορ, δεν απειλήθηκε από την Έβερτον, η οποία μάλιστα έμεινε και με παίκτη λιγότερο 72ο λεπτό με τον Ντιν να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Ρομέου, Άρμστρονγκ (86’ Ντιαλό), Ρέντμοντ, Ινγκς, Γουόρντ Πρόουζ, Άνταμς (89’ Ενλουντουλού)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ντιν, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Κιν, Σίγκουρντσον (58’ Γκόρντον), Χάμες Ροντρίγκες, Άλαν, Ντουκουρέ (58’ Ντελφ), Ιβόμπι (46’ Μπερνάρντ), Κάλβερτ Λιούιν

Keywords
Τυχαία Θέματα