My Style Rocks Gala Extravaganza: Έκπληξη χωρίς αποχώρηση - Ποια παίκτρια επέστρεψε

Το Gala του My Style Rocks γέμισε το πλατό με ανατρεπτικά looks, ενώ μια νέα παίκτρια έκανε την εμφάνισή της και μια παλιά επέστρεψε.Θεματικό ήταν το Gala του My Style Rocks την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου με τίτλο Extravaganza και το πλατό γέμισε από την υπερβολή των outfit που φορούσαν οι fashionistas. Έτσι, η…

Στο bottom του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Παντελίνα, η Ελεάνα και η Αμάντα, ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η ανατροπή ήρθε αμέσως όταν ζητήθηκε από τις συμπαίκτριές τους να «σώσουν» τη μια από τις τρεις υποψήφιες. Τότε η Απολλεών, μαζί με τις υπόλοιπες fashionistas, ζήτησαν από την κριτική επιτροπή να μην αποχωρήσει καμία από τις τρεις.

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για όλες και είχε προηγηθεί η αποχώρηση της Ευδοκίας. Για τον λόγο αυτό παρά τα όσα ενώνουν και χωρίζουν τις διαγωνιζόμενες και τους συχνούς καβγάδες τους on air, οι κριτές ανακοίνωσαν με τη σειρά τους ότι συμφωνούν. Ενώ υπήρξε συνεννόηση και με την παραγωγή του ριάλιτι.

Στο My Style Rocks επέστρεψε η Χριστιάννα Κοντού, ενώ έγινε η είσοδος μιας νέας παίκτριας, της Δώρας Ανδριοπούλου.

Ποια είναι η Δώρα Ανδριοπούλου:

Η παίκτρια είναι 30 ετών και ασχολείται με το μανικιούν και το μακιγιάζ. Έρχεται από την Πάτρα και από μικρή θυμάται να λέει ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Σεν κατάφερε ποτέ να το σπουδάσει όμως και έτσι κάπως το ξέχασε. Τώρα σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με αυτό.

Το όνειρο της είναι να ανοίξει ένα μαγαζί δικό της όπου θα μπορεί να φτιάχνει νύχια αλλά και ένα δικό της ατελιέ όπου θα φτιάχνει ρούχα και κοσμήματα. Το στυλ της στην καθημερινή της ζωή είναι απλό. Της αρέσουν πολύ οι σέξι εμφανίσεις αλλά θέλει πάντα να είναι classy. Εμπνέεται από προσωπικότητες όπως είναι η Rihanna.

Eiναι αυθόρμητη και συχνά λέει πράγματα χωρίς να τα σκέφτεται πολύ. Θα εκνευριστεί πολύ όταν καταλαβαίνει πως κάποιος προσπαθήσει να τη μειώσει. Γενικώς λέει ότι είναι πολύ χαλαρή αλλά αν νιώσει ό,τι προσβάλλεται… δαγκώνει! Είναι πάρα πολύ κοινωνική αλλά παρόλα αυτά δηλώνει καχύποπτη και πως δύσκολα εμπιστεύεται.

Η παρουσίαση της Δώρας:

Η επιστροφή της Χριστιάνας στο My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks Gala Extravaganza, Έκπληξη, - Ποια,My Style Rocks Gala Extravaganza, ekplixi, - poia