Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις 2023 - Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι θερινές εκπτώσεις 2023. Η ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για τις θερινές εκπτώσεις 2023, στη διάρκεια των οποίων περιλαμβάνεται μία Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως…

Την Κυριακή 16/7 θα λειτουργήσουν από τις 11 μέχρι τις 20:00.

McArthurGlen

Και το εκπτωτικό χωριό θα μείνει ανοιχτό -όπψς κάθε Κυριακή- από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Athens Metro Mall

Επίσης θα μείνει ανοιχτό μεταξύ 11:00-20:00.

Τα «SOS» για τις θερινές εκπτώσεις 2023

Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των εκπτώσεων στις αγορές τους. Αναλυτικά θα προσέχουν τα εξής:

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης. Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται. Επίσης, θα πρέπει να αναγράφεται το ποσοστό της έκπτωσης στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορία προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»).

Keywords
Τυχαία Θέματα