Μπογδάνος: Ο κ@λος του καθενός είναι κάτι το ιερό

Σε μια δήλωση που δεν έχουμε συνηθίσει να βγαίνει από το στόμα βουλευτή προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.Τις απόψεις του περί σεξουαλικής ταυτότητας ανέλυσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι είναι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ…

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε, επίσης, για τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου που τον απαθανάτιζε να διασκεδάζει την ώρα που η Εύβοια καιγόταν. Ο βουλευτής έκανε λόγο για λαϊκισμό και ανθρωποφαγία, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας μην είμαστε λαϊκιστές. Τι να κάνει ένας βουλευτής Α’ Αθήνας όταν καίγεται η Εύβοια; Να φύγει από την Αθήνα και να πάρει τη μάνικα μπροστά στις κάμερες; Δεν έπρεπε κανείς εκείνες τις μέρες να ποστάρει φωτογραφίες ηρεμίας και χαλάρωσης, αλλά να τραβάνε την ώρα που τρως φτάνει το σημείο της ανθρωποφαγίας».

Ο βουλευτής μίλησε για τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο αμάξι της συζύγου του, παραλληλίζοντας την ενέργεια αυτή με βιασμό.

Τέλος αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές «στόχος» τρολαρίσματος. Όπως είπε, η ταυτότητά του γράφει 1.73 αλλά στην πραγματικότητα είναι 1.70.

«Δεν έχω κόμπλεξ με το ύψος ή το μαλλί μου, ως κοντός και φαλακρός είμαι πολύ ευτυχισμένος…» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα