«Χάσκει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα

Δεν έχει κανένα πλάνο από κάμερες, κανένα στοιχείο εις βάρος κανενός για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα. Σε φιάσκο πάει να εξελιχθεί η υπόθεση της άγριας κακοποίησης και τελικά θανάτου του χάσκι «Όλιβερ» στην Αράχωβα, με την αστυνομία να μην έχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο για την…

Άδωνις Γεωργιάδης:
Η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός σε υπόνοια συγκάλυψης

Καμπανάκι προς τους κατοίκους της Αράχωβας με φόντο το σοκαριστική υπόθεση της άγριας κακοποίησης και του βιασμού του χάσκι έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε το έγκλημα ως «σοκαριστικά απάνθρωπο» και κάλεσε την τοπική κοινωνία της Αράχωβας να βοηθήσει τις Αρχές για τη σύλληψη του δράστη, μέσω του Χ (πρώην Twitter),

Μάλιστα, ο ίδιος προειδοποίησε τους Αραχωβίτες ότι «εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

«Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχοβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1732295343889424690}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάσκει, ΕΛ ΑΣ, Αράχωβα,chaskei, el as, arachova