Δολοφονία στην Κω: H Αναστάζια με τον 32χρονο λίγο πριν το έγκλημα - Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με την 27χρονη Αναστάζια στην Κω, λόγιο πριν από τη δολοφονία της.Νέο βίντεο εμφανίζει την 27χρονη Αναστάζια με τον 32χρονο, μόλις λίγες στιγμές πριν από τη δολοφονία της στην Κω. Στο βίντεο, φαίνεται ο Μπαγκλαντεσίανός με την 27χρονη να επιβαίνουν στη…

Σε άλλο βίντεο, δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο Μπαγκλαντεσιανός φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα, και να κατευθύνεται προς το σημείο, όπου φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία και να επιστρέφει

μετά από 11 λεπτά.

Η μοιραία συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία συνάντηση της 27χρονης Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές στην Κω, η ώρα είναι περίπου 21:30 το βράδυ. Η Αναστάζια φεύγει με τον 32χρονο κατηγορούμενο, επιβιβάζεται στο μηχανάκι του και μαζί αναχωρούν για το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.

Η Αναστάζια έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα από το μίνι μάρκετ, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά έχει μια σύντομη συνομιλία με τον κατηγορούμενο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Αναστάζια και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φεύγουν μαζί. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

Το SMS που καίει τον 32χρονο

Και ενώ ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες, οι Αρχές, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία, αξιοποίησαν τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του δένοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε ομοεθνείς του.

«Πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία», ήταν το μήνυμά του σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον 32χρονο, ο οποίος μέχρι σήμερα επιμένει στην αθωότητα του και αρνείται ότι βίασε και σκότωσε τη νεαρή γυναίκα. Ωστόσο, παραμένει προσωρινά κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, μέχρι να βγει η απόφαση σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Αναστάζια, 32χρονο, - Νέο,dolofonia, anastazia, 32chrono, - neo