Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Προφυλακιστέος ο 32χρονος

Στη φυλακή οδηγείται ο 32χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με μαχαίρι σε μια 22χρονη στην Ερμού32χρονος δράστης που συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε, την Παρασκευή (01/03), μια 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού, κρίθηκε προφυλακιστέος όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (05/03). Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται…

Πώς έφτασε ο δράστης στην Ελλάδα

Στο μεταξύ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, τα τελευταία 24ωρα, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις γερμανικές αστυνομικές Aρχές προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον 32χρονο, ο οποίος φέρει γερμανικό διαβατήριο.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο 32χρονος έφτασε στη χώρα μας μέσω Σερβίας το προηγούμενο βράδυ από την επίθεση, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη (29/02). Αυτό που προσπαθούν να επιβεβαιώσουν οι Αρχές είναι το εάν το διαβατήριο του 32χρονου είναι γνήσιο ή πλαστό, αλλά και να εντοπίσουν πληροφορίες για να αποκτήσουν μια ευρύτερη εικόνα σχετικά με το προφίλ του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές αναμένεται να κινήσουν τις διαδικασίες για να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο 32χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Ερμού, Προφυλακιστέος, 32χρονος,epithesi, ermou, profylakisteos, 32chronos