Κασσελάκης - Τάιλερ: Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου - Τετραήμερο το γλέντι στα Χανιά

Δείτε το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ. Τετραήμερο το γλέντι στα Χανιά.Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που μιλούσαν για έναν επερχόμενο γάμο Στέφανου Κασσελάκη με τον επί ετών σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη. Σημειώνουμε ότι, πριν από λίγους μήνες,…

Ποιοι θα είναι
καλεσμένοι στο γάμο Κασσελάκη – Τάιλερ

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Γιάννης, είχε αποκαλύψει πως ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο γάμο θα παρευρεθεί το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ καλεσμένοι θα είναι και ορισμένοι άνθρωποι από τον κύκλο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στις ΗΠΑ.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» είχε αναφέρει ο Γιάννης Κασσελάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως, μάλιστα, πρόσθεσε ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης «θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο, με την έννοια ότι θα είναι πάρα πολύ ωραία ντυμένος, κάτι επώνυμο, δεν θα είναι ένα απλό κουστουμάκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάμος Κασσελάκη - Τάιλερ, Αυτό, Χανιά,gamos kasselaki - tailer, afto, chania