Γιάννης Λουκάκος: Το MasterChef και η ασχολία με τη μαγειρική σε μια διαφορετική εποχή

Ο Γιάννης Λουκάκος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την μαγειρική επαγγελματικά σε μια εποχή που δεν ήταν «της μόδας».Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος εξήγησε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή εκπαίδευση για μια καριέρα στις κουζίνες. Βέβαια, όπως είπε μέσα από τα ριάλιτι μαγειρικής δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Ο ίδιος…

Από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του MasterChef, ο Γιάννης Λουκάκος,

είδε πως πολλοί μάγειρες νομίζουν πως η επιτυχία θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη. Κάτι που φυσικά και δεν ισχύει στην πραγματική ζωή. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Εάν δεν έχεις ένα σωστό τομέα εκπαίδευσης, είναι δύσκολο να πετύχεις αυτό που οραματίζεσαι. Έχουν βοηθήσει τα τηλεοπτικά προγράμματα αλλά έχουν κάνει και ζημιά. Έχει βοηθήσει γιατί έχει κάνει το awareness του κόσμου γενικότερα γύρω από την κουζίνα και ταυτόχρονα έχει υπάρξει μια εξέλιξη που έχει βοηθήσει και τις επιχειρήσεις αλλά και το κοινό.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και αυτό που λέμε φούσκα που βλέπουν τα τηλεοπτικά και θεωρούν ότι θα έρθει γρήγορα η επιτυχία. Μια κουζίνα έχει έναν σεφ και ανθρώπους από κάτω και δεν θα πάρουν ποτέ προβολή. Δημιουργούνται λανθασμένες προσδοκίες που δεν έχουν το σωστό κίνητρο για να ακολουθήσουν το σωστό επάγγελμα», είπε κλείνοντας ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο Γιάννης Λουκάκος και το MasterChef:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Λουκάκος, MasterChef,giannis loukakos, MasterChef