Κορονοϊός στην Ελλάδα: Κανονικά την Παρασκευή το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στο Πάντειο λόγω υποψιών για κρούσμα κορονοϊού.

Κανονικά θα λειτουργήσει, τελικά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο την Παρασκευή, καθώς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στο ίδρυμα λόγω υποψιών για κρούσμα κορονοϊού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει: «Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 Μαρτίου λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας».

Νωρίτερα το Πανεπιστήμιο είχε κάνει γνωστό ότι θα παρέμενε κλειστό για

δύο ημέρες. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3», ανέφερε η ανακοίνωση του.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ η πρύτανις του πανεπιστημίου, Ισμήνη Κριάρη, η απόφαση πάρθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς εξετάζεται η περίπτωση κρούσματος. Πρόκειται για αλλοδαπή καθηγήτρια που συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο, αφρικανικής καταγωγής, η οποία εμφάνισε πυρετό.

Κλειστό το Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο

Εξάλλου, κλειστό θα παραμείνει σήμερα και αύριο το πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε από την πρυτανεία.

Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης τονίζεται: «Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ιδρύματος στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά».

Σημειώνεται πως ένας φοιτητής του ΑΕΙ που εξετάστηκε βρέθηκε πάνωτς αρνητικός στον νέο ιό.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Ελλάδα, Κανονικά, Παρασκευή, Πάντειο Πανεπιστήμιο,koronoios, ellada, kanonika, paraskevi, panteio panepistimio