Κρήτη: Ιχνηλατούνται οι επαφές του 21χρονου Σουηδού - 19 κρούσματα στο νησί

Θετικό κρούσμα κορoνοϊού εντοπίστηκε στην Κρήτη χθες το βράδυ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Ο 21χρονος, που φέρεται να συνάντησε πολύ κόσμο, παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Σε ιχνηλάτηση των επαφών του 21χρονου Σουηδού, έχει προχωρήσει το νοσοκομείο Χανίων, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ για κορονοϊό στο οποίο υπεβλήθη ο νεαρός και το οποίο ήταν θετικό.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr,

ο άνδρας έφτασε στα Χανιά από την Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εργάζεται σε γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ενώ φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Μάλιστα όσοι συνάντησαν τον νεαρό τις προηγούμενες ημέρες θα υποβληθούν σε τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι έχει νοσήσει ξανά από τον κορονοϊό, ωστόσο οι γιατροί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

19ο κρούσμα στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, έχοντας ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια υπεβλήθη σε τεστ. Το αποτέλεσμα του τεστ, βγήκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην κλινική Covid-19 του νοσοκομείου Χανίων.

Μάλιστα, πρόκειται για το 19ο καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα