Ναταλία Γερμανού: Είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με τους άλλους

Η Ναταλία Γερμανού υπογράμμισε τα καλύτερα και τα χειρότερα σημεία της στο Night Out, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.Στην ταράτσα του Night Out βρέθηκε καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού κι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της παρέας του «Καλύτερα δε γίνεται». «Μου αρέσει πολύ να…

Την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», την χαρακτηρίζει η αυθεντικότητα: «Είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα, μαζευόμαστε κι εκτός δουλειάς αν δεν υπάρχει

δέσιμο δεν γίνεται», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού στο late night show του Mega. Για τον λόγο αυτό δεν αλλάζει εύκολα τους συνεργάτες της και δηλώνει πως «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», σε κάθε ευκαιρία.

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τους συνεργάτες της:

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως «Καλύτερα δε γίνεται από το να συνεργάζομαι με άτομα που θέλουν να γίνουν παρουσιαστές γιατί τα άτομα που έχουν υγιή φιλοδοξία είναι φανταστικά να είναι στην ομάδα και αυτά τα άτομα που δίνουν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να αποκτήσουν του χρόνου τη δική τους εκπομπή είναι τα καλύτερα για την ομάδα», δείχνοντας έναν από τους τρόπους για να πάει πολύ μπροστά μια εκπομπή.

Έχω υπάρξει αυστηρή και σκληρά αυστηρή. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, που είμαστε τρίτη χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν τον φώναξα και του είπα «άνθρακας ο θησαυρός». Του είπα δεν είσαι καλός, δεν είσαι αυτό που ψάχνω. «Ok μου λέει του χρόνου θα είμαι». Και ήταν. Είχα καταλάβει ότι είναι ένα παιδί σκληρόπετσο. Ένας δημοσιογράφος που έχει καλύψει φωτιές, χιόνια, ληστείες, τα πάντα όταν ήταν στον ΣΚΑΙ. Σε εμένα ήρθε σκληροπυρηνικά οπλισμένος.Νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο:

Η Ναταλία Γερμανού δεν είναι μόνο με τους συνεργάτες της αυστηρή. Πρώτα είναι με τον εαυτό της: «Είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με τους άλλους. Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω. Εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει»», παραδέχεται για την τελειομανία που τη χαρακτηρίζει προκειμένου να βγαίνει άρτια η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Γερμανού, Είμαι,natalia germanou, eimai