Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη για δύο νέες καταγγελίες - Η πρώτη φωτογραφία από το κρατητήριο

Η πρώτη φωτογραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το κρατητήριο - Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας οι ηλεκτρονικές συσκευές του πρώην παρουσιαστή.Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου άσκησε ο εισαγγελέας. Ο πρώην παρουσιαστής, θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο, ενώ τη Δευτέρα (27/12) αναμένεται να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Μιλώντας…

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα από το κρατητήριο:

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

συνελήφθη χθες Τετάρτη (22/12) στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση νεαρής γυναίκας που είχε στο παρελθόν σχέση μαζί του και αντιλήφθηκε ότι ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει και δικά της βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται από χθες, μετά την έρευνα που έγινε στην οικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, παρουσία του, υπολογιστές, κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, από την έρευνα της αστυνομίας έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής δύο διαδικτυακά κανάλια του πρώην παρουσιαστή, με έναν εξ' αυτών να έχει ακόμη ενεργό υλικό, πράγμα που αναιρεί τον βασικό του ισχυρισμό του κατηγορούμενου και επιφέρει διαφορετική αντιμετώπιση από τον νόμο.

Σημειώνεται, πως στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καλούν τις τελευταίες ημέρες γυναίκες που είχαν στο παρελθόν συνευρεθεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έχουν υποψίες ότι μπορεί να έχει διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Οι γυναίκες αυτές επισκέπτονται τη Δίωξη όπου τους δείχνουν το σχετικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, για να δουν αν είναι αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα