Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τα ισόβια - Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης

Αυλαία στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.Μετά από 14 μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόλις άκουσε την καταδικαστική απόφαση, δεν αντέδρασε…

Επίσης από νωρίς το πρωί ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο για να ακούσει την απόφαση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε καμία απολύτως αντίδραση και παρέμεινε ψυχρός, μάλιστα δεν

έκανε καμία δήλωση βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Δείτε βίντεο:

Από την μεριά του ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κάνει λόγο για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μη αναμενόμενη, από την υπεράσπιση, απόφαση. Εγώ επιμένω πως πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη.

Είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους ότι η κυρία πρόεδρος, σε όποιο Μικτό Ορκωτό έχει προεδρεύσει, έχει βγάλει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Δυστυχώς σήμερα δοκιμάστηκε η αντοχή τακτικών δικαστών, αλλά και ο θεσμός των ενόρκων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι ένορκοι, στην πλειονότητά τους, έδειξαν ασέβεια στη διαδικασία. Το έβλεπα σε 98 δικασίμους. Είμαι άνθρωπος που ζει στον χώρο της δικαιοσύνης, σέβομαι την κρίση της δικαιοσύνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλας Πισπιρίγκου, - Πώς, Μάνος Δασκαλάκης,roulas pispirigkou, - pos, manos daskalakis