Απεργία 16/6: Ποιες ώρες θα κυκλοφορούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Λεωφορεία

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν αύριο στάση εργασίας και όχι 24ωρη απεργία, όπως αρχικά είχαν προαναγγείλει, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες

εξετάσεις.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα και όχι 24ωρη απεργία, όπως είχαν προαναγγείλει, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ δεν θα κινηθούν από τις 10:00 το πρωί και ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία και τρένα

Σε τροποποίηση της ώρας της στάσης εργασίας στα Λεωφορεία προχώρησε και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Έτσι, στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή αργότερα.

Σημειώνεται η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προκήρυξε στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πώς θα επηρεαστούν τα δρομολόγια του Προαστιακού.

ΗΣΑΠΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣΜΕΤΡΟΤΡΑΜΑΠΕΡΓΙΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα