Βέφα Αλεξιάδου - Συγκλονιστική εξομολόγηση: Η ζωή μου ήταν τόσο ωραία και μαύρισε τόσο πολύ...

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει και κυρίως για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή της.Η Βέφα Αλεξιάδου σε μια συνέντευξη εκ βαθέων, όπου εξομολογήθηκε πόσο πολύ πόνεσε χάνοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η «εθνική μαγείρισσα» ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στις δύσκολες…

Ο θάνατος χτύπησε πολλές φορές τη ζωή της Βέφας Αλεξιάδου: «Η ζωή μου ήταν όσο ωραία και μαύρισε τόσο πολύ με τους θανάτους των παιδιών μου. Και του άντρα μου πρώτα. Πέθανε, έκλεισε τα μάτια του ερωτευμένος με μένα. Πέθανε με το όνομά μου στο στόμα του.

Έπεσα σε μαύρη κατάθλιψη και όταν ήρθαν και οι άλλοι δύο θάνατοι ακόμα χειρότερα. Όμως, η πίστη στον Θεό, φυτεμένη βαθιά μέσα μου, με κρατάει στη ζωή. Ο Θεός λέει και τα καλά και τα κακά δεχούμενα.

Δεν είπα ποτέ «γιατί σε μένα;», είναι αμαρτία. Γιατί να γίνει στο παιδί του γείτονα; Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι να πεις αυτό το πράγμα. Δεν το είπα ποτέ, το κλάμα μου και ο πόνος μου είναι μέσα στην καρδιά μου. Κλαίω και πονάω μέσα στο σπίτι μου. Δεν φόρεσα ούτε μαύρα γιατί δεν το εγκρίνω. Φόρεσα και το κραγιόν γιατί η ζωή συνεχίζεται.

Η βιογραφία μου λέγεται «Ήσουν πάντα εκεί» και εννοώ τον Θεό. Εάν δεν ήταν ο Θεός, δεν θα τα κατάφερνα. Δεν με ενδιαφέρει αν ο κόσμος με έκρινε αυστηρά. Με πήρε τηλέφωνο μία κυρία στο σπίτι μου. Εκείνη τη στιγμή εγώ είχα κάνει μία μεγάλη αγαθοεργία, είχα δώσει 25.οοο ευρώ σε μία κοπέλα που ο αδερφός της τράκαρε και μπήκε στο νοσοκομείο.

Τα έδωσα και τα ξέχασα. Η κυρία που με πήρε τηλέφωνο σπίτι μου με πήρε για να μου πει ότι είναι ντροπή μου που δεν φόρεσα μαύρα για να τιμήσω τον άντρα μου. Της απάντησα ότι «Δεν έχει σημασία το μαύρο. Αντί του μαύρου έκανα κάτι άλλο εγώ σήμερα, που δεν θα σου το πω γιατί δεν σου αξίζει να το ακούσεις».

Μεγάλο μέρος της περιουσίας της πήγε στα χειρουργεία και τις θεραπείες των κοριτσιών της: «Το τι ξόδεψα στα νοσοκομεία...400 ευρώ το βράδυ, χώρια οι γιατροί, τα φάρμακα... Η μεγάλη μου η κόρη είχε τέσσερις εγχειρήσεις. Όταν πήγε να χειρουργηθεί ήταν όλη γεμάτη από καρκίνο. Κάναμε τέσσερα χειρουργεία, δεν καταφέραμε να σωθεί. Η μικρή είχε το άσθμα.

Τονίζω ότι όποιος έχει άσθμα δεν πρέπει να πίνει κρασί, να καπνίζει και πρέπει να παρακολουθείται από κάποιον γιατρό. Οι δύο κόρες μου αγαπούσαν πολύ τη δουλειά τους και το επάγγελμά τους.Έδιναν όλη τη δύναμή τους και τη σκέψη τους στη δουλειά και δεν νοιάζονταν για την υγεία τους.

Φώναζα εγώ «Μην πίνεις Αλεξία», «Μην καπνίζεις». «Είναι ελαφρύ» μου απαντούσε. Κανένα τσιγάρο ή κανένα ποτό δεν είναι ελαφρύ εάν έχεις άσθμα.

Μετά τον θάνατο των κοριτσιών μου πήγα στα Ιεορσόλυμα, εκεί που περπάτησε ο Χριστός, είδα όλα τα ωραία σημεία, έκλαψα τα κορίτσια μου και τον άντρα μου, πόνεσα. Εκεί άφησα τον πόνο μου», πρόσθεσε ολοκλρώνονας η Βέφα Αλεξιάδου.

Το β μέρος της συνέντευξης:

Το γ μέρος της συνέντευξης της Βέφας Αλεξιάδου:

Keywords
Τυχαία Θέματα