Eurovision: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Video Clip της Στεφανίας

14:51 23/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το Youfly μπήκε στα γυρίσματα του video clip της Στεφανίας για την Eurovision 2021 στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και σας παρουσιάζει τις πρώτες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες της 18χρονης Ελληνο – Ολλανδέζας ερμηνεύτριας.

Στο Ιππικό Όμιλο Αθηνών συνεχίζονται για δεύτερη μέρα σήμερα  τα γυρίσματα του «Last

Dance», του βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Στεφανία, εκπροσωπώντας την Ελλάδα,  στην 65η Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Ρότερνταμ.

Με αισθητική από πίνακες ζωγραφικής

Γυρίσματα για το βιντεοκλίπ θα γίνουν ακόμη στο ξενοδοχείο Χίλτον όπως και σε άλλους εξωτερικούς χώρους της Αθήνας.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βιντεοκλίπ υπογράφει ο Κώστας Καρύδας ο οποίος στο εγγύς παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε στοιχεία για το ύφος του βιντεοκλίπ, το οποίο θα έχει μια αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ: «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε» λέει χαρακτηριστικά.

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Για τη συνεργασία του με τη Στεφανία ο Κώστας Καρύδας τονίζει: «Eίναι ένα κορίτσι με πολλή ενέργεια και πολλή διάθεση να συμμετέχει σε ό,τι τρελό τη βάζω να κάνει. Φέτος έχουμε περισσότερη οικειότητα και διαφορετική χημεία. Συνεννοούμαστε κατευθείαν!».

Δείτε ακόμα:

Εurovision 2021: Τo μήνυμα της Στεφανίας – Η εμφάνιση της ΤσαγκρινούEurovision 2021: Η Στεφανία αποκαλύπτει τη παρουσίαση του Last Dance

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Eurovision: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Video Clip της Στεφανίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα