House of Fame: Η μεγάλη πρεμιέρα και το τρέιλερ

19:17 3/2/2021 - Πηγή: Youfly

Μ’ ένα δυναμικό τρέιλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν νέοι και νέες γεμάτοι όρεξη για χορό και τραγούδι συστήθηκε πριν λίγο στους τηλεθεατές το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το House of fame, La academia, που θα κάνει άμεσα πρεμιέρα.

“Είναι η ώρα τα πάντα να ζήσω, ψηλά να πετάξω τα αστέρια να αγγίξω, λάμπουν τα φώτα, ανοίγει η αυλαία για μας” ακούγεται ένα δυναμικό κομμάτι και οι συμμετέχοντες χορεύουν και τραγουδούν στους ρυθμούς του.

House of fame:
15 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα

Στο House of fame η κριτική επιτροπή δεν παίζει και δεν παίζεται επισημαίνεται στο τρέιλερ, συστήνοντας τους τέσσερις κριτές. Είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, το καλύτερο παιδί, ο Mr Panic, Γιώργος Αρσενάκος, η Καίτη Γαρμπή ως ατόφιο χρυσάφι και ο Φοίβος ή αλλιώς ο Μίδας, όπως γράφτηκε δίπλα στο όνομά του.

Το νέο μουσικό ριάλιτι που έρχεται τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου “θα είναι φωτιά” τονίζεται μεταξύ άλλων. Η Ελένη Φουρέιρα σίγουρα το επιβεβαιώνει με την παρουσία της. “Let the game begin. Ραντεβού στα live”, λέει στην κάμερα μ’ ένα εντυπωσιακό λουκ, σέξι και δυναμικό.

Το τρέιλερ του House of Fame που κάνει πρεμιέρα στις 15/2

Το «House of Fame» θα προβάλλεται κάθε απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18.00-20.00, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Σημειωτέον τα live με παρουσιάστρια, την Ελένη Φουρέιρα, θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ. Τους διαγωνιζόμενους θα βαθμολογούν κάθε εβδομάδα οι τέσσερις κριτές. Στη συνέχεια το κοινό θα είναι αυτό που θα επιβραβεύει με την ψήφο του τους σπουδαστές.

Δείτε ακόμα:

Ποιο πρόσωπο έκπληξη από το GNTM 3 μπαίνει στο House of FameΠοιος ηθοποιός είπε το ναι στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post House of Fame: Η μεγάλη πρεμιέρα και το τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα