Survivor: Πόσα χρήματα πληρώνονται οι Διάσημοι (αναλυτικά)

17:04 8/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor έχει κυριαρχήσει στις προτιμήσεις του κοινού ενώ μεγάλη συζήτηση γίνεται για το πόσα χρήματα πληρώνονται οι Διάσημοι. Αναλυτικά όλα τα ποσά παίχτη προς παίχτη.

Το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, επέστρεψε στην καθημερινότητα μας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις που κυριαρχούν είναι το πόσα χρήματα πληρώνονται οι παίχτες για την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο

και πιο συγκεκριμένα οι διάσημοι. Μάλιστα στην αρχική λίστα των διάσημων προστίθενται διαρκώς και άλλα άτομα. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την γοητευτική δημοσιογράφο, Ανθή Σαλαγκούδη, να ενισχύει την ομάδα των διάσημων. Αν κρίνουμε μάλιστα από τα αποτελέσματα τους στα πρώτα αγωνίσματα, σίγουρα χρειαζόντουσαν ένα χέρι βοηθείας! Ταυτόχρονα ακούγονται και άλλα ονόματα τα οποία ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, όπως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Τάσος Ξιαρχός.

Survivor: Μεγάλες οι διαφορές στα χρήματα

Πέρα από το διαγωνιστικό όμως σκέλος του ριάλιτι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κατά πόσο αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι συμμετέχοντες. Η ερώτηση πόσα χρήματα πληρώνονται οι διάσημοι στο φετινό Survivor κυριαρχεί. Η απάντηση μας δείχνει ότι υπάρχουν παίκτες που παίρνουν υπερδιπλάσια από άλλους συμπαίχτες τους. Αναλυτικά η λίστα με τα ποσά.

Ανθή Σαλαγκούδη 6,500 ευρώ.Τριαντάφυλλος 6,000 ευρώΑλέξης Παππάς 5,500 ευρώΚάτια Ταραμπάνκο 5,500 ευρώΑγγελική Λάμπρη 5,500 ευρώΠάνος Καλίδης 4,500 ευρώ Μιχάλης Αρναούτης 4,500 ευρώΆννα Μαρία Βέλλη 4,000 ευρώ Γιώργος Κοψιδάς 3,500 ευρώ Περικλής Κονδυλάτος 3,000 ευρώ

Εύκολα διαπιστώνεται ότι υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις εντός της ομάδας, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι η πλέον ακριβοπληρωμένη. Σύμφωνα επίσης με την τηλεοπτική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» οι Μαχητές αμείβονται με ποσά που ξεκινούν από 500 και φτάνουν έως τα 1000 εβδομαδιαίως.

Δείτε επίσης:

Survivor: Νέος παίκτης φωτιά μπαίνει στην ομάδα των ΔιάσημωνSurvivor: Ψάχνουν για γυμνασμένους διάσημους!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Πόσα χρήματα πληρώνονται οι Διάσημοι (αναλυτικά) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα