Voice, Big Brother, Top Chef: Πότε τελειώνουν τα προγράμματα του ΣΚΑΙ

17:58 14/10/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί ακόμα να μην μπήκε ο βαρύς χειμώνας αλλά ένα ένα τα προγράμματα του ΣΚΑΙ ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία. Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στο The Voice, Big Brother και Top Chef αντίστοιχα;

Με άλλες προοπτικές ξεκίνησε η χρονιά

στο κανάλι του Φαλήρου και αλλιώς πήγε στην πορεία. Δύο σημαντικά ριάλιτι απέτυχαν να δώσουν τα αναμενόμενα στο κανάλι, με το The Voice τουλάχιστον να κρατάει ψηλά τη σημαία… Πότε θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί;

Πρώτο θα ανοίξει το χορό το ριαλιτι μαγειρικής, Top Chef. Εκεί, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν χθες και τα εναπομείναντα επεισόδια θα προβληθούν σε fast forward από το κανάλι, με το σύνθημα λήξης να δίνεται στα μέσα Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί για το Big Brother και Voice. Το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, αρκετά νωρίτερα από ότι αρχικά προετοιμαζόταν.

Όσον αφορά το μουσικό τάλεντ show, The Voice, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στο κανάλι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του αλλά το φινάλε φέτος θα έρθει πολύ νωρίτερα από πέρυσι. Αιτία για αυτό είναι τα διπλά φετινά επεισόδια, κάτι που πέρυσι δεν ίσχυε. Ο τελικός του Voice, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες μετά από αυτόν του Big Brother.

Θυμίζουμε ότι για εκείνη την περίοδο είναι προγραμματισμένη και η έναρξη του Survivor 5, όπου ο ΣΚΑΙ θέλει να πάρει το αίμα, αλλά και τα χαμένα νούμερα της τηλεθέασης, πίσω!

Δείτε ακόμα:

Τηλεθέαση χθες 13/10: Σασμός, Γη της Ελιάς ή Άγριες Μέλισσες;Top ChefGame of Chefs: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Voice, Big Brother, Top Chef: Πότε τελειώνουν τα προγράμματα του ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα