Αγγελική: Απίστευτη αποκάλυψη για την Δανάη

17:09 21/12/2020 - Πηγή: Youfly

Μια τρομερή αποκάλυψη για την Δανάη που θα δείτε να γίνεται προσεχώς στη σειρά «Αγγελική» του Alpha θα ταράξει και πάλι τις ισορροπίες.

Η Δανάη θα βρεθεί προ εκπλήξεων στα επόμενα επεισόδια. Η κόρη του Στέφανου μαθαίνει τελικά πως μητέρα της είναι η Αγγελική αλλά το μεγαλύτερο σοκ θα το υποστεί όταν πληροφορηθεί ότι πατέρας της είναι ο Δημήτρης.

Αγγελική: Σοκαριστική αποκάλυψη για την Δανάη

Στην αποκάλυψη αυτή θα

φθάσουμε κατόπιν ενεργειών της Αθηνάς η οποία μπορεί να γνώριζε για το βιασμό που είχε συμβεί στο παρελθόν ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από την Αγγελική βρίσκεται η Μαργαρίτα. Η τελευταία έφερε στο κόσμο ένα κοριτσάκι τη Δανάη που αργότερα υιοθέτησε εντελώς τυχαία ο γιός της ο Στέφανος.

Η Αθηνά παρά την απογοήτευση και τον εκνευρισμό που τη διακατέχει προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη επιβάλλοντας στους γιους της να κάνουν τέστ DNA. Στις αντιδράσεις τους απαντά ότι πρόκειται για μια καθαρά τυπική εξέταση που θα πρέπει να βρίσκεται στο οικογενειακό της αρχείο. Βέβαια η εξέταση αυτή θα επιβεβαιώσει τους αρχικούς φόβους της Αθηνάς καθώς το πόρισμα θα δείξει πως ο γιός της ο Δημήτρης είναι ο πατέρας της Δανάης.

«Αγγελική»: Το αποτέλεσμα του τεστ DNA σοκάρει τον Δημήτρη

Η Αθηνά καλεί τον Δημήτρη και του ανακοινώνει το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Αυτός σοκάρεται από το γεγονός και πριν προλάβει να πει το παραμικρό η Αθηνά του ζητεί να ξεχάσει τα πάντα και να συνεχίζει να ασχολείται με τον επικείμενο γάμο του με την Κατερίνα. Ο Δημήτρης δείχνει να συμφωνεί με την άποψη της μητέρας του και συμμετέχει στις προετοιμασίες του γάμου του.

Από την άλλη η Κατερίνα παράλληλα με τις προετοιμασίες ασχολείται και με το παρελθόν του συζύγου της καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει κάποια πράγματα που έχουν συμβεί. Κάποια στιγμή βρίσκει ευκαιρία και ψάχνει κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη. Βρίσκει μια φωτογραφική μηχανή η οποία όπως θα διαπιστώσει έκπληκτη στη συνέχεια κρύβει πρόσωπα γυναικών που έχουν εξαφανιστεί κατά καιρούς και μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Αγγελική. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Κατερίνα εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για τον άνδρα που έχει δίπλα της.

«Αγγελική»: Δείτε τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο (21/12)

Αφού ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη, ο Παύλος αρνείται να την δεχτεί ως αδερφή τους. Η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει αλλά θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί της. Η Κατερίνα πείθει τον Δημήτρη να μιλήσει στην Αθηνά για την σχέση. Τέλος, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στην Αθηνά όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

Ο Μιχάλης ρωτάει την Αγγελική αν είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο κι εκείνος τους ακούει. Η Αθηνά αντιμετωπίζει τον Παύλο για το γεγονός ότι ήξερε για την απάτη κι ο Παύλος ξεσπάει στον Νικόλα ο οποίος παραιτείται από την επιχείρηση. Η Αγγελική βρίσκει τη Δανάη η οποία της λέει ότι μια φίλη της έμεινε έγκυος από έναν καθηγητή της. Ο Τολέγας λαμβάνει ένα δεύτερο ανώνυμο μήνυμα και τηλεφωνεί στον Παύλο. Η Αγγελική πηγαίνει στο δωμάτιό της Αθηνάς να την τσεκάρει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται.

Δείτε επίσης:

Αγγελική: Τραγικό τέλος θα έχουν δύο ήρωεςΑγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 59-62

The post Αγγελική: Απίστευτη αποκάλυψη για την Δανάη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα