Άσε μας ρε Μαμά – Μουρμούρα: Πότε θα προβάλλονται στον ALPHA

21:56 28/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο ALPHA επενδύει στη μυθοπλασία τη νέα σεζόν, με μία αγαπημένη σειρά να επιστρέφει με νέα επεισόδια, μία νέα σειρά να εντάσσεται στο πρόγραμμά του. Πότε ξεκινούν οι σειρές Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και το Άσε μας ρε μαμά, και κάθε πότε θα προβάλλονται τα επεισόδια;

Γεμάτο

είναι από τον Σεπτέμβρη το πρόγραμμα του ALPHA με σειρές, ριάλιτι και εκπομπές να καταλαμβάνουν το πρόγραμμα. Το Άσε μας ρε μαμά είναι η νέα κωμική σειρά που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα. Μόλις χθες κυκλοφόρησε το τρέιλερ και είναι πολλά υποσχόμενο. Ξεκαρδιστικές στιγμές, μοναδικές ατάκες, πολύ χιούμορ και πολλές ανατροπές. Μία πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών ξανασυναντιέται για να μας χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές.

Πότε ξεκινούν το Άσε μας ρε μαμά και η Μουρμούρα;

Η Παναγιώτα Βλαντή, ο Ιεροκλής Μηχαηλίδης, η Δήμητρα Σιγάλα και ο Μάριος Αθανασίου έρχονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους κι είναι άκρως απολαυστικοί. Η σειρά Άσε μας ρε Μαμά ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:00 το βράδυ.

Τι συμβαίνει, όμως, με τη λατρεμένη Μουρμούρα; Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς θα προβάλλονται μόνο δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μόλις πριν λίγες μέρες η Κλέλια Ρένεση κι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, οι αγαπημένοι Καίτη και Ηλίας, έδωσαν το σήμα για την έναρξη της σεζόν. «Ερχόμαστε» λένε εμφανώς ενθουσιασμένοι. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μουρμούρα επιστρέφει για ένατη σεζόν ύστερα από πολλά χρόνια επιτυχίας κι ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες!

Δείτε επίσης: 

ALPHA: Οι πρεμιέρες, οι αλλαγές και το νέο πρόγραμμαALPHA: Πότε κάνουν πρεμιέρα Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Παπαγεωργίου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άσε μας ρε Μαμά – Μουρμούρα: Πότε θα προβάλλονται στον ALPHA appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
datemule ase mas re mama
Τυχαία Θέματα