Χριστούγεννα στο Master Chef 5 – Ξεκίνησαν οι οντισιόν

09:20 20/11/2020 - Πηγή: Youfly

Κι όμως ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον πέμπτο κύκλο του Master Chef 5 παρά την καραντίνα, με το ριάλιτι μαγειρικής να κάνει Χριστούγεννα!

Την είδηση επιβεβαίωσε χθες και ο Πανος Ιωαννίδης χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Master Chef 5: Τι γίνεται με τις οντισιόν;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, όχι απλά ξεκίνησαν οι οντισιόν, αλλά ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αυτών για το Master Chef

5, παρά το lockdown και ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ξεσκαρτάρισμα των συμμετεχόντων που ονομάζεται pre- castings. Ήδη έχει επιλέγει ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θα περάσουν στην επόμενη φάση που είναι τα castings. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη.

Περιορισμοί λόγω COVID-19

Ωστόσο, λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που ισχύουν πλέον και των πολύ αυστηρών πρωτοκόλλων οι παίκτες που θα μπουν στα castings θα «μαντρωθούν». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να κινούνται από εδώ κι από εκεί καθώς θα έχουν υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα τεστ για COVID και δεν θα επιτρέπονται οι επαφές με ανθρώπους εκτός σετ.

Master Chef 5: Έρχονται και τα boot camp

Αμέσως μετά θα προχωρήσουν στα λεγόμενα boot camp για να φτάσουμε τελικά λίγο πριν τις γιορτές στην επιλογή των 20 περίπου παικτών που θα μπουν στο «σπιτι». 

Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν και πάλι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο θα γίνουν και όλες οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου κάποιος να πάρει τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για το “σπίτι” του master chef.

Δείτε επίσης:

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Master Chef 5

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Χριστούγεννα στο Master Chef 5 – Ξεκίνησαν οι οντισιόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα