Φάρμα: Γυναίκα αρχηγός και γυναίκα υποψήφια για αποχώρηση (Video)

06:49 15/5/2021 - Πηγή: Youfly

Άρωμα γυναίκας η αρχηγία αλλά και η αποχώρηση στη Φάρμα με τους άνδρες τους αγροκτήματος του ΑΝΤ1 να έχουν πέσει με τα μούτρα στην κατασκευή μίας τεχνητής λίμνης. Ποια παίκτρια αναδείχθηκε αρχηγός στη Φάρμα και ποια υποψήφια για αποχώρηση;

Ρυθμιστής αν και απών του κλίματος μέσα στο αγρόκτημα ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος στο γράμμα που άφησε καθόρισε τις εξελίξεις, επιλέγοντας γυναίκα για τα ηνία στο αγρόκτημα.

Ποια
αναδείχθηκε αρχηγός στη Φάρμα και ποια υποψήφια για αποχώρηση

«Ποιος θα με άκουγε αν φώναζα από τις στρατιές των αγγέλων; Είστε άγγελοι, να το θυμάστε πάντα. Φτάνει να το πιστεύετε και να έχετε δύναμη. Συνέχεια κάθε στιγμή της ψυχής σας, η καρδιά σας το ψιθυρίζει. Να περιμένετε να ξεδιπλωθεί το θαύμα της ζωής. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτά για να γίνονται. Σας αγαπώωω και προτείνω για αρχηγό σας έναν από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσα σας κι αυτός είναι η Φένια», έγραψε στο γράμμα που άφησε ο γνωστός ηθοποιός.

Η επιλογή της Φένιας από τον Τζώρτζογλου για τη θέση του αρχηγού ξάφνιασε την αγρότισσα που δήλωσε συγκινημένη από την απόφαση του πρώην συμπαίκτη της. Ως όφειλε ο Τανιμανίδης κάλεσε τους παίκτες να συνδράμουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιλογή της δεύτερης υποψήφιας αρχηγού. Οι αγρότες επέλεξαν την Κατσογρεσάκη. Εκείνη κατάφερε να επικρατήσει στη μάχη που ακολούθησε και να ηγηθεί της Φάρμας γι’ αυτή την εβδομάδα. Η νίκη της ήταν και το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της.

Ποια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόλις δύο εβδομάδες μετά την είσοδό της στο παιχνίδι αφού επιλέχθηκε για το ρόλο της υπηρέτριας καλείται ως πρώτη μονομάχος ν’ αναμετρηθεί με μία συμπαίκτριά της στον αγώνα που θα διεξαχθεί απόψε στον αχυρώνα. Από τη διαδικασία επιλογής εξαιρούνται τρεις κοπέλες, η Κυριακή ως αρχηγός, η Μαρία Μιχαλοπούλου που αναδείχθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια αλλά και η Κάτια Δέδε, που κέρδισε ασυλία. Επομένως η επιλογή της Παναγιώταρου θα κινηθεί μεταξύ της Φένιας και της Έλενας, των δίδυμων κοριτσιών.

Σημειωτέον η Παναγιώταρου πριν προταθεί δήλωσε ότι θα ήταν άδικο να είναι υποψήφια καθώς δεν είναι έτοιμη ακόμα.  Μάλιστα ανέφερε ότι της έκανε εντύπωση η επιλογή της Κυριακής, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως φάουλ. Ο Γκρέκας από την πλευρά του υπηρέτη, της εξήγησε ότι θα τη βοηθήσει κι ο ίδιος με τις δουλειές προκειμένου εκείνη να εξασκηθεί.

Άναψε φωτιές η Παναγιώταρου

Νωρίτερα πάντως το μοντέλο άναψε φωτιά στη Φάρμα, την ώρα που έκανε μπάνιο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φώναζε: «Μύκονοοος, έβαλες κάτι πρόχειρο και βγήκες, ρίξε κάτι επάνω σου θα κρυώσεις… Μας χάζεψε, έχει έρθει στο σωστό ριάλιτι;» ενώ ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναφώνησε ότι η Φάρμα ανέβηκε level. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνέχισε να κάνει το μπάνιο της σχολιάζοντας: «Έλεγαν ότι ήρθε η Μύκονος, η Ίμπιζα, το Μόντε Κάρλο. Είμαι πολυπολιτισμική παιδιά τι να κάνω;»

Δείτε επίσης:

Η Φάρμα – Spoiler: Η τελική τετράδα και ο μεγάλος νικητήςSurvivor: Χείμαρρος ο Τζέιμς – «Βρώμικο» παιχνίδι ο Σάκης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Φάρμα: Γυναίκα αρχηγός και γυναίκα υποψήφια για αποχώρηση (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα