Έρχεται στο PlayStation VR2 το C-Smash VRS

Το C-Smash VRS θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2 στις 23 Ιουνίου 2023, όπως ανακοίνωσε η RapidEyeMovers και η ομάδα ανάπτυξης Wolf & Wood. Ήδη είναι διαθέσιμο το demo του  announced. Για πρώτη φορά, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το C-Smash VRS για να πάρεις μια ιδέα από το τι θα περιλαμβάνει η πλήρης

έκδοση. Το demo περιλαμβάνει ένα tutorial, ένα κομμάτι από το Training mode και ένα δείγμα από το Versus, για να παίζεις online με τυχαίους αντίπαλους.

Το C-Smash VRS είναι μια εμπειρία που θα απασχολήσει ολόκληρο το σώμα σου και θα σε μεταφέρει στο τέλος του χώρου και του χρόνου – αυτό που ήταν πάντοτε το VR – συνδυάζοντας το καλύτερο άθλημα με ρακέτες και διαχρονικούς γρίφους. Περνώντας από τη μια πλευρά στην άλλη πραγματοποιώντας δυνατές βολές και κόλπα, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου κάθε τοίχωμα, καθώς θα ταξιδεύεις σε νέα επίπεδα διασκέδασης και φυσικής κατάστασης. Είτε παίζεις μόνος, είτε με έναν φίλο σου, θα απολαύσεις τα εκπληκτικά γραφικά και τους ρυθμούς της δυναμικής, συναρπαστικής μουσικής υπόκρουσης. Χάρη στα Sense controllers του headset, τις λειτουργίες ανίχνευσης της θέσης των χεριών, τον τρισδιάστατο ήχο και το haptic feedback, θα μάθεις πολύ γρήγορα τα βασικά και θα βυθιστείς στον κόσμο του παιχνιδιού μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Η τελική έκδοση θα περιλαμβάνει αυθεντικά, δυναμικά μουσικά κομμάτια του DJ Ken Ishii (Rez Infinite) και του synth master Danalogue (front man των The Comet is Coming και Soccer 96) που δίνουν παλμό στο εντυπωσιακό περιβάλλον του παιχνιδιού.

The post Έρχεται στο PlayStation VR2 το C-Smash VRS appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα