ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ GRAND THEFT AUTO 6

Αργά, το απόγευμα της Παρασκευής, η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 θα αποκαλυφθεί την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023. Οπότε, μείνε συντονισμένος στο Kblog για ό,τι προβληθεί και ανακοινωθεί.

pic.twitter.com/BguwiJokQt

— Rockstar Games (@RockstarGames) December 1, 2023

Όπως είναι απόλυτα

λογικό, από τη στιγμή της ανακοίνωσης ξεκίνησε ένας νέος κύκλος φημών και διαρροών. Καταρχάς, αρχικά μέσω TikTok και στη συνέχεια μέσω X/Twitter, δημοσιεύτηκε ένα σύντομο off-screen video από το παιχνίδι, το οποίο παρουσιάζει ένα μέρος της Vice City και τους εντυπωσιακούς της ουρανοξύστες. Αν και η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και τόσο καλή, εύκολα θα μπορούσε να βγάλει κανείς συμπέρασμα για την ποιότητα που θα έχουν τα γραφικά του παιχνιδιού.

New GTA 6 footage has allegedly been leaked, showing the vast cityscape and skyscrapers of Vice City. pic.twitter.com/wkW69NwHdJ

GTA 6 Trailer Countdown (@GTAVI_Countdown) December 2, 2023

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι το ότι η διαρροή λέγεται πως προέρχεται από φίλο του γιού του υπεύθυνου της ανάπτυξης και συν-επικεφαλής της Rockstar North, Aaron Garbut. Ακόμα, νέες πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να περιλαμβάνει τρεις μεγάλες πόλεις και τέσσερις μικρότερες. Στο κέντρο του χάρτη λέγεται πως θα υπάρχει μια μεγάλη λίμνη και η συνολική έκτασή του θα είναι διπλάσια σε σύγκριση με το Los Santos του GTA V.

New GTA 6 footage has allegedly been leaked, showing the vast cityscape and skyscrapers of Vice City. pic.twitter.com/wkW69NwHdJ

GTA 6 Trailer Countdown (@GTAVI_Countdown) December 2, 2023

Ακόμα, αναφέρεται ότι οι πρωταγωνιστές θα έχουν πρόσβαση στο 70% των κτιρίων και το GTA 6 θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2024. Αν επιλεχθεί το ίδιο μοτίβο κυκλοφοριών με τον προκάτοχό του, πρώτα θα έρθει σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και μετά σε PC.

More:
– He posted the video just because it would be ‘useless’ after the trailer.
– 70% of buildings will be enterable
– Launch in fall 2024.
– Described the leak as nothing substantial that wouldn’t cause harm to the developer.
– Pre-orders go live after the trailer. pic.twitter.com/4HF8Oqb4hJ

GTA 6 Trailer Countdown (@GTAVI_Countdown) December 3, 2023

Τέλος, η μεγάλη προσμονή της κοινότητας των gamers για το GTA 6 φαίνεται από το γεγονός ότι υπήρξε καταιγισμός από Likes στην ανακοίνωση της ημερομηνίας του trailer. Η σχετική ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) «τιμήθηκε» με περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια Likes μέσα σε μόλις 24 ώρες. Είναι τα περισσότερα που έχει λάβει ποτέ στην πλατφόρμα περιεχόμενο σχετικό με video games. Στη Rockstar Games ανήκει και το προηγούμενο ρεκόρ και έχει να κάνει με την ανακοίνωση του Νοεμβρίου, ότι το πρώτο trailer του GTA 6 αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ GRAND THEFT AUTO 6 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα