Βουτιά στη διασκέδαση με ένα Sea Scooter της Yamaha

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πριν καλά καλά το καταλάβεις θα έχουν ξεκινήσει οι διακοπές. Οπότε, καλό θα είναι σιγά σιγά να ξεκινήσεις να προετοιμάζεσαι για όλα όσα ονειρεύεσαι να ζήσεις. Σε περίπτωση που επιλέξεις έναν παραθαλάσσιο προορισμό για τις διακοπές σου, υπάρχουν μια σειρά από gadgets που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ψυχαγωγία σου όταν βρίσκεσαι στο νερό.

Στην κατηγορία αυτή τοποθετούνται τα Sea

Scooters της Yamaha που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις με ασφάλεια τη μαγεία του βυθού, με τον λεγόμενο υποβρύχιο τουρισμό που αποτελεί μια από τις μόδες της εποχής μας.

Υπάρχουν μοντέλα για μικρούς και μεγάλους, τα οποία μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και έχουν ως εξής:

Yamaha Explorer Aquascooter

Το Yamaha Explorer Seascooter είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις για πρώτη φορά τον υποβρύχιο κόσμο και προορίζεται κυρίως για χρήση από νεαρές ηλικίες. Φτάνει σε βάθος έως δέκα μέτρα με ταχύτητα τέσσερα χιλιόμετρα την ώρα και μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει τις καταδύσεις σου σε ρηχά νερά με σκοπό την εξερεύνηση του βυθού. Η μπαταρία του διαρκεί έως μία ώρα και πρόκειται για πλήρως αδιάβροχη κατασκευή, οπότε δεν θα έχεις καμία ανησυχία σχετικά με πιθανή διάβρωση των εσωτερικών μερών του. Είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ειδική μάσκα, αυτόματη απενεργοποίηση και λειτουργία διπλής σκανδάλης. Το βάρος του είναι πολύ μικρό, μόλις 5,2 κιλά μαζί με τη μπαταρία και οι διαστάσεις του 299 x 282 x 520 mm.

Yamaha Aqua Cruise Aquascooter

Το Yamaha Aqua Cruise Aquascooter είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις τις βόλτες σου στην επιφάνεια της θάλασσας. Η συναρμολόγησή του είναι υπόθεση απλή και είναι πολύ εύκολο να μάθεις να το οδηγείς. Είναι κατασκευασμένο από PVC που προορίζεται για βαριά χρήση και σχεδιασμένο για έναν αναβάτη, ηλικίας άνω των οκτώ ετών, με βάρος έως 70 κιλά.

Μαζί με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, συν τη χαμηλή του ταχύτητα, 3,2 χιλιόμετρα ανά ώρα, το Yamaha Aqua Cruise Aquascooter είναι προορισμένο για παιδιά και εφήβους, πάντοτε υπό την επίβλεψη των γονιών τους.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί μια ώρα με κανονική χρήση. Στη συσκευασία θα βρεις τόσο τη μπαταρία, όσο και τον φορτιστή, άρα μιλάμε για ένα πλήρες πακέτο. Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ο έλικας είναι πλήρως καλυμμένος, υπάρχει κλειδαριά κεντρικού διακόπτη, ειδικό σύστημα που προλαμβάνει την υπερθέρμανση για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων αλλά και σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης. Με την αγορά σου θα λάβεις και ένα σετ επισκευής, για να διορθώνεις άμεσα και εύκολα τις όποιες μικροζημιές μπορεί να παρουσιαστούν. Το βάρος του είναι 8,72 κιλά.

Yamaha 220 Li Aquascooter

Το Yamaha 220 Li Aquascooter έχει φτιαχτεί για εσένα που θέλεις να βυθιστείς όσο το δυνατό περισσότερο και πιο γρήγορα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να εξερευνήσεις τον βυθό και να απολαύσεις το αγαπημένο σου ψαροντούφεκο.

Η ταχύτητά του φτάνει τα 5 χιλιόμετρα ανά ώρα και θα σε γλιτώσει από τον κόπο που απαιτείται για να  καταδυθείς, μέχρι τα 30 μέτρα, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, που θα σου προσφέρει αυτονομία έως 60 λεπτά με κανονική χρήση.

Υπάρχει ένδειξη στάθμης της μπαταρίας και μπορείς να την αλλάζεις πολύ εύκολα, ώστε να μην διακόπτεις τη διασκέδασή σου. Υποστηρίζονται δύο διαφορετικές ταχύτητες περιστροφής και επιπλέον το Yamaha 220 Li Aquascooter έχει ειδικό σύστημα στεγανότητας, που διασφαλίζει πως δεν θα υπάρξει είσοδος νερού στο εσωτερικό του. Τέλος, διαθέτει αυτόματο σύστημα άνωσης και το βάρος του είναι μόλις 8,6 κιλά. Θεωρείται ιδανικό για ηλικίες άνω των 14 ετών και οι διαστάσεις του είναι 319 x 300 x 610 mm.

Yamaha 350 Li Aquascooter

Το Yamaha 350 Li Aquascooter φτάνει ακόμα πιο βαθιά από τα προηγούμενα μοντέλα, δηλαδή στα 40 μέτρα και όντας ένα πλήρως εξοπλισμένο σκούτερ θαλάσσης, θα είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο κυνήγι ροφών με το ψαροντούφεκο αλλά και στην εξερεύνηση της ζωής που βρίσκεται πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα έξι χιλιόμετρα ανά ώρα και το μοτέρ του υποστηρίζει τρία επίπεδα περιστροφής, ώστε να παραμένεις κάτω από το νερό για περισσότερο χρόνο, σε συνδυασμό με τη μεγάλη του αυτονομία, που φτάνει τα 75 λεπτά με κανονική χρήση.

Το Yamaha 350Li Seascooter έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου στα 500W και ανά πάσα στιγμή μπορείς να γνωρίζεις τη στάθμη της μέσω της ειδικής ένδειξης. Έχει ειδικό σύστημα στεγανότητας που εξασφαλίζει τη μέγιστη ζωή των εσωτερικών μερών του και σύστημα αυτόματης άνωσης, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε αλμυρό νερό. Το βάρος του, μαζί με τη μπαταρία είναι μόλις 8,6 κιλά και προτείνεται για χρήση από ηλικίες άνω των 14 ετών. Οι διαστάσεις του είναι 319 x 300 x 610 mm.

Yamaha 500 Li Aquascooter

Το Yamaha 500 Li Aquascooter είναι η απόλυτη επιλογή, τόσο αν είσαι επαγγελματίας, όσο και ερασιτέχνης δύτης, προσφέροντας την υψηλότερη ισχύ και ταχύτητα στην κατηγορία του.

Θα μπορέσεις να καταδυθείς σε βάθος έως 40 μέτρα για να απολαύσεις το αγαπημένο σου σπορ, με μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει τα 7 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ η μηχανή του υποστηρίζει τρία επίπεδα περιστροφής του έλικα. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου του Yamaha 500 Li Aquascooter, θα έχεις στη διάθεσή σου 90 λεπτά αδιάκοπης διασκέδασης με κανονική χρήση και ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να παρακολουθείς τη στάθμη της, οπότε ακόμα και αν ξέχασες το ρολόι σου, θα γνωρίζει το πότε θα πρέπει να αναδυθείς.

Το ειδικό σύστημα στεγανότητας αποτελεί εγγύηση ότι το σκούτερ σου θα παραμείνει σε κατάσταση καλής λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προτείνεται για χρήση από ηλικίες άνω των 14 ετών ενώ τα ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο είναι τέτοια που διατηρούν το βάρος του στα μόλις 9,5 κιλά. Οι διαστάσεις του είναι 319 x 300 x 610 mm.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει ποια είναι η ιδανική αγορά για εσένα, το προσωπικό των καταστημάτων Κωτσόβολος είναι πάντοτε στη διάθεσή σου, για να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση.

The post Βουτιά στη διασκέδαση με ένα Sea Scooter της Yamaha appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα