Call of Duty®: Modern Warfare® III | Makarov Reveal Trailer

10:43 10/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Το Reveal Trailer της Activision αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του Call of Duty®: Modern Warfare® III, Vladimir Makarov, παλιό γνώριμο της Task Force 141.

Με τον Captain Price σε ρόλο αφηγητή, το εν λόγω κλιπ συνδυάζει live-action στιγμιότυπα του Makarov (Julian Kostov) με σύντομα πλάνα από το gameplay του επερχόμενου first-person shooter.

“The danger we face

is clear and present. This is not a threat. Not an ‘if’ but ‘when.’ A force of evil, who seeks to tear the world apart, piece by piece. To him, every ally is a weapon, every bystander a shield. We don’t know his next target. But we know ours.” — Captain Price, Call of Duty®: Modern Warfare® III

Υπό την υπόκρουση του «Six Days War» (Colonel Bagshot) ο υπολοχαγός Price υπογραμμίζει ότι ο επόμενος στόχος του Makarov παραμένει άγνωστος, αλλά η ομάδα του είναι (πάντα) έτοιμη για όλα. Παρακολουθούμε μία ομάδα στρατιωτών να κινείται στο σκοτάδι και στη βροχή, καθώς ετοιμάζονται να διεισδύσουν σε ένα πέτρινο φρούριο. Στη συνέχεια, βλέπουμε στιγμιότυπα από το εσωτερικό κάποιας εγκατάστασης (πιθανώς το Verdansk Stadium), η οποία δέχεται επίθεση και εκκενώνεται σε κατάσταση πανικού. Τέλος, σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίσσονται γύρω από τα φλεγόμενα συντρίμμια ενός αεροπλάνου.

© 2023 Activision Publishing, Inc.

Το Call of Duty®: Modern Warfare® III συνεχίζει την ιστορία του προηγούμενου επεισοδίου, με την Task Force 141 να αναλαμβάνει και πάλι δράση για να σταματήσει τον Makarov, γνωστό για τις αδίστακτες τακτικές και τις πονηρές στρατηγικές του.

Το Worldwide Reveal θα πραγματοποιηθεί στις στις 17 Αυγούστου του 2023, στο Warzone, ενώ o τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, με δυνατότητα για «carry forward» από το Call of Duty®: Modern Warfare® II. Stay frosty.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Call of Duty®: Modern Warfare® III | Makarov Reveal Trailer appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα