Cirelli 3: Ένα ιταλικό SUV, με ιαπωνικό κινητήρα και παραγωγή στην Κίνα

To #3 είναι ένα από τα πέντε μοντέλα της CMC, μίας ευρωπαϊκής εταιρείας που όμως παράγει όλη της τη γκάμα επί κινεζικού εδάφους.

Αυτό που κάνει η Cirelli Motor Company δεν το συναντάμε κάπου αλλού, είναι όμως ένα business plan που αποδίδει, κι ας είναι η γραμμή παραγωγής της στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ας δούμε όμως τι προσφέρει το Cirelli 3 που αποτελεί νέο αίμα στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. Είναι ένα SUV

η τιμή απόκτησης του οποίου ξεκινά από τα 27.800 ευρώ και προσφέρεται είτε με 1500άρη, 4κύλινδρο, υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με το σήμα της Mitsubishi (! ) και ισχύει στα 133 άλογα, είτε με κινητήρα διπλού καυσίμου, με την αξιοποίηση LPG να ρίχνει σημαντικά το κόστος χρήσης. Η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Το Cirelli 3 προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, το Standard και το Sport. Αν και εξ αρχής, από την απλή εκδοχή του, έχει αρκετά δυναμικό χαρακτήρα, που τονίζεται από τα φώτα ημέρας LED, τους αεραγωγούς σε σχήμα βέλους και τη διπλή απόληξη των εξατμίσεων. Μάλιστα, το εν λόγω μοντέλο προσφέρεται και με διχρωμία, πράγμα που βοηθά την εξατομίκευση που σήμερα αποτελεί πια ζητούμενο για τους αγοραστές όλων των κατηγοριών.

Στο εσωτερικό, μπορεί να μην υπάρχει πολυτέλεια όμως υπάρχει πρακτικότητα. Το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε 6 θέσεις, το κάθισμα του συνοδηγού ρυθμίζεται χειροκίνητα σε τέσσερις.

Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών είναι ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, ο πίνακας οργάνων είναι 4,2 ιντσών ενώ το σύστημα infotainment φιλοξενείται σε LCD οθόνη 7 ιντσών. Υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth και wifi hotspot.

Σε ό,τι αφορά στην τεχνολογική φαρέτρα στον τομέα της ασφάλειας, το Cirelli 3 εφοδιάζεται από τη Standard έκδοση του με Cruise Controll, HHC-Hill Hold Control (υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα), FCW (προειδοποίηση εμπρός σύγκρουσης), HBA (Υδραυλική υποβοήθηση πέδησης), συναγερμό ορίου φθοράς φρένων και κάμερα 360 μοιρών. Το Cirelli 3 Standard κοστίζει 27.800 ευρώ ενώ το Sport 29.800.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα