Mercedes-Benz: Φρεσκάρισμα για τις C-Class και GLC

Τα δύο δημοφιλή μοντέλα της γερμανικής εταιρείας απέκτησαν μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης και πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Οι Mercedes-Benz C-Class και GLC αποτελούν τα πιο εμπορικά μοντέλα της εταιρείας και πλέον φέρουν αναβαθμίσεις που αναδεικνύουν ακόμα πιο πολύ το τεχνολογικό τους προφίλ. Διαθέτουν το τελευταίο σύστημα πολυμέσων MBUX με δυνατότητα σύνδεσης 5G, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο έναν πιο διαδραστικό τρόπο ψυχαγωγίας.

Παράλληλα, τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά άνεσης μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματα στις

προτιμήσεις του οδηγού, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (A.I.). Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα προσφέρονται με εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα, με τη νεότερη προσθήκη να αφορά το MANUFAKTUR alpine grey uni και την GLC να διατίθεται και με το verde silver metallic.

Το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX επιτρέπει την εγκατάσταση διαφόρων νέων εφαρμογών. Σε συνδυασμό με το MBUX Entertainment Package Plus, το επίπεδο ψηφιακής εμπειρίας αναβαθμίζεται με εφαρμογές τρίτων από κατηγορίες video streaming, τηλεδιάσκεψης, παιχνίδιών, ταξιδιωτικού σχεδιασμού και πολλά άλλα.

Οι εφαρμογές κατεβαίνουν "over the air" από το Mercedes me Store. Τα κύρια widgets στην ανασχεδιασμένη κεντρική οθόνη παρουσιάζονται πλέον πιο απλά και παραπέμπουν με αυτά των smartphone για μεγαλύτερη χρηστικότητα.

Από την άλλη, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτει, το MBUX επιτρέπει την εξατομίκευση με αυτοματοποιημένες λειτουργίες διευκόλυνσης. Οι οδηγοί μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν εξατομικευμένα προγράμματα που επηρεάζουν διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου με σκοπό να το φέρουν στα «μέτρα» και την «διάθεσή» του.

Τέλος, το μικρό ρετουσάρισμα των Mercedes-Benz C-Class και GLC επιτρέπει στον οδηγό να κλειδώνει, να ξεκλειδώνει και να εκκινεί εύκολα το γερμανικό μοντέλο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να έχει μαζί του μια συμβατή συσκευή.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα