Xiaomi: Κατασκεύασε 10.000 SU7 σε 32 μέρες

Περίπουέναν μήνα μετά την έναρξη παραγωγής του πρώτου της αυτοκινήτου, η δημοφιλήςεταιρεία smartphones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών Xiaomi, έχει «ανεβάσει» υψηλά τις στροφές.

Αιτία φυσικάείναι η μεγάλη ζήτηση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο κόσμος έδειξεέντονα το ενδιαφέρον του για το νέο μοντέλο. Αξίζει να ειπωθεί πως από τα 27λεπτά του ξεκινήματος των πωλήσεων, υπήρχαν ήδη 50.000 παραγγελίες.

Ως εκ τούτου επανεξετάστηκε από τους υπευθύνους η στρατηγική της παραγωγής του SU7. Με σκοπό την

αύξηση των οχημάτων, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση για το ηλεκτρικό sedan. Μάλιστα έχει ανακοινωθεί, πως ελπίζουν να παραδώσουν φέτος 100.000 οχήματα.

Η Xiaomi φαίνεται πως αξιοποιεί στο έπακρο τηντεχνογνωσία που έχει και στις άλλες κατηγορίες που δραστηριοποιείται, ενώαναμφίβολα βρίσκεται στο… σωστό μονοπάτι. Εν τω μεταξύ, πρόσφαταγιόρτασε τις 10.000 μονάδες και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μέχρι τον Ιούνιο,ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Lei Jun, δήλωσε πως πρέπει να έχουνολοκληρωθεί άλλες 10.000 παραδόσεις στους πελάτες τους. Το SU7, κύριος ανταγωνιστής των Tesla, Porsche και σύντομα και της Apple, κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικέςεκδόσεις, οι οποίες ονομάζονται Standard, Pro και Max.

Το μέλλοντης Xiaomi Automotive δείχνει εξαιρετικά ενθαρρυντικό καιαυτό φέρνει χαμόγελα σε όλους τους εργαζομένους. Οι Κινέζοι φαίνονταιδιατεθειμένοι να εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια θέληση και δυναμική.Η «δίψα» τους για την επιτυχία στην αγορά του αυτοκινήτου δεν μπορεί νακρυφτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα