Είσαι αγρότης αλλά είσαι και Hondάκιας; Επιτέλους βρέθηκε λύση!

To πρωί κυκλοφορείς στους αγρούς με Navara και το βράδυ βγάζεις βόλτα το κορίτσι με τη Civicάρα; Γιατί να μην τα συνδυάσεις σε ένα όχημα; Έτσι σκέφτηκε ένας Αμερικανός και πάντρεψε ένα Civic έβδομης γενιάς (2001-2005) με ένα Nissan Frontier (το Navara στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού). Σε αντίθεση με άλλες μετατροπές που περιλαμβάνουν το κόψιμο της οροφής και τον περιορισμό του εσωτερικού χώρου, όπως σε τούτο δω το Impreza STi, αυτή διατηρεί ολόκληρη την καμπίνα και τα περισσότερα πάνελ

του αμαξώματος του αυτοκινήτου δωρητή. Αυτό σημαίνει ότι παρά το pick-up αμάξωμα και τις δύο πόρτες, εξακολουθεί να φιλοξενεί πέντε άτομα στο εσωτερικό του.

Η πλάγια όψη αποκαλύπτει την έκταση των τροποποιήσεων που εστιάζονται στο πίσω μέρος. Η καρότσα προέρχεται από ένα Navara πρώτης γενιάς, το οποίο πρόσφερε επίσης την πίσω πόρτα, τα πίσω φώτα και τον επιχρωμιωμένο προφυλακτήρα. Το αποτέλεσμα είναι άκομψο οπτικά και δημιουργεί τον μεγαλύτερο πίσω πρόβολο που έχουμε δει εδώ και κάμποσο καιρό. Τα πίσω πάνελ ενσωματώνονται ομαλά στο αμάξωμα του Civic, αλλά οι εξωφρενικές αναλογίες το κάνουν να φαίνεται πολύ αντισυμβατικό.

Αν είστε λάτρης τέτοιων κατασκευών, καλά θα κάνετε να εγγραφείτε στην ομάδα του Facebook που ονομάζεται Front And Rear End Swaps. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια μετατροπή pick-up που βασίζεται στο Honda Civic. Φαίνεται μάλιστα ότι η ίδια η Honda είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο το 2018, όταν κατασκεύασε το δικό της Civic Type R pick-up με το όνομα “Project P” που βασίστηκε στο hatchback 10ης γενιάς.

The post Είσαι αγρότης αλλά είσαι και Hondάκιας; Επιτέλους βρέθηκε λύση! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα