Η DP Motorsport κατασκεύασε την Porsche 964 των ονείρων μας

Η Porsche 964 κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των πραγματικών petrolheads και δύσκολα θα βρείτε άλλη σε καλύτερη κατάσταση από τη συγκεκριμένη που περιποιήθηκε και βελτίωσε η DP Motorsport. Η εταιρία με επικεφαλής τον Patrick Zimmermann έχει πλούσια εμπειρία στις κλασικές 911 και σε αυτή την περίπτωση έβαλε όλο της το μεράκι. Με κωδική ονομασία Classic RSR, η DP Motorsport τοποθέτησε

χειροποίητα πάνελ αμαξώματος κατασκευασμένα από ένα ελαφρύ μείγμα ανθρακονημάτων και kevlar.

Είναι βαμμένο σε μια υπέροχη απόχρωση με την ονομασία Stonegrey που έχει συνδυαστεί με διακοσμητικές ρίγες σε κόκκινο Βουργουνδίας. Με το υπέροχο χρώμα έχουν βαφτεί κι οι ζάντες της Fuchs, διαστάσεων 15×9 μπροστά και 15×11 πίσω, τυλιγμένες σε ελαστικά Michelin TB5 225/50 εμπρός και 285/40 πίσω. Η ανάρτηση της KW μειώνει την απόσταση από το έδαφος και βελτιώνει την οδική συμπεριφορά.

Εκτεταμένη δουλειά έχει γίνει επίσης στον κινητήρα της 964, που τώρα αποδίδει 320 ίππους και 380 Nm ροπής, περίπου 70 ίππους περισσότερους από την εργοστασιακή έκδοση. Για να επιτευχθούν, ο κινητήρας υπερκυβίστηκε στα 3.8 λίτρα και τοποθετήθηκε χειροποίητη εξάτμιση. Οι 320 ίπποι κατευθύνονται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Η DP Motorsport τροποποίησε επίσης το εσωτερικό της 964 με συγκολλημένο roll-cage, bucket καθίσματα ντυμένα με συνθετικό δέρμα κι alcantara, ζώνες τεσσάρων σημείων της Schroth, τριάκτινο τιμόνι της Momo, ελαφριά πάνελ στο ταμπλό και διάτρητα ποδοστήρια. Και βέβαια, οι γυμνές μεταλλικές επιφάνειες (σε ίδιο χρώμα με το αμάξωμα) κι οι σκαφτές πόρτες ανεβάζουν τη διάθεση πριν καν βάλεις μπρος τον κινητήρα.

The post Η DP Motorsport κατασκεύασε την Porsche 964 των ονείρων μας appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα