Ιρλανδός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για οδήγηση με 285 !

Η ισπανική Guardia Civil έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα που κατέγραψε ένα ελικόπτερο επιτήρησης κυκλοφορίας στον δήμο El Espinar κοντά στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με ένα tweet από την αστυνομική υπηρεσία, ο οδηγός της Porsche 911 είναι Ιρλανδός και συνελήφθη να οδηγεί με ταχύτητα έως και 285 χλμ/ώρα σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου το όριο ταχύτητας ήταν 120 χλμ/ώρα. Η El

Mundo αναφέρει ότι ο οδηγός καταγράφηκε επίσης με ταχύτητα 224 χλμ/ώρα σε άλλο τμήμα του δρόμου.

Κατευθυνόμενος προς τη Μαδρίτη, ο Ιρλανδός οδηγός αναχαιτίστηκε από την Τροχαία της εθνικής οδού σε ένα από τα διόδια. Εκεί τον ενημέρωσαν ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά περισσότερα από 80 χλμ/ώρα στην Ισπανία αποτελεί εγκληματική ενέργεια.

Δείτε το βίντεο.

Πράγματι, ο οδηγός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως κι έξι μήνες, πρόστιμο ή παροχή κοινωφελούς εργασίας. Σύμφωνα με την Irish Mirror, ο οδηγός συνελήφθη στις 12:15 το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου να οδηγεί μια Porsche 911 με βρετανικές πινακίδες. Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που πιάστηκε να τρέχει με ταχύτητα, έχουν ήδη καταγραφεί 28 ατυχήματα φέτος, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα δύο θανάτους και 11 σοβαρούς τραυματισμούς.

Έχετε 911; Κινδυνεύετε να σας πέσουν τα πίσω φώτα στον δρόμο

Αν και δεν είναι γνωστή η απολογία του Ιρλανδού οδηγού, που έτρεχε με περισσότερο από το διπλάσιο του ορίου ταχύτητας, ένας άλλος οδηγός νωρίτερα φέτος είχε μια αρκετά θλιβερή εξήγηση για την υπερβολική ταχύτητα στους αυτοκινητόδρομους της Ισπανίας. Πιο συγκεκριμένα, ένας Ιταλός οδηγός συνελήφθη τον Φεβρουάριο να τρέχει με 190 χλμ/ώρα με όριο τα 100. Η δικαιολογία του; Ανησυχούσε μήπως έχασε την πτήση του για την πατρίδα. Δεδομένης της ποινής που έλαβε, μάλλον θα ήταν καλύτερη ιδέα να έχανε την πτήση και να έκανε κράτηση εκ νέου, θα του ερχόταν φθηνότερα.

The post Ιρλανδός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για οδήγηση με 285 ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα