Κατάσχεση οχημάτων σε μητέρα και υιό, αφού έκαναν κόντρες

Ποιο είναι το στερεότυπο που συνοδεύει την ελληνίδα μάνα; Ότι είναι υπερπροστατευτική κι ότι σε κυνηγάει να φορέσεις τη ζακέτα σου, ακόμα κι αν είσαι ολόκληρος μαντράχαλος. Δε γνωρίζουμε αν ο υιός του πρόσφατου περιστατικού είχε φορέσει τη ζακέτα του ή αν η μητέρα είχε ένα τάπερ με μουσακά στο αυτοκίνητό της, σε περίπτωση που πεινάσει ο κανακάρης της. Γνωρίζουμε όμως ότι έκαναν κόντρες σε δημόσιο δρόμο, ότι κυνηγιόντουσαν κι έκαναν σφήνες ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα κι ότι τελικά η Αστυνομία κατέσχεσε και τα δύο οχήματα. Το περιστατικό συνέβη στο Fresno στην California, όπου εκτός από τους

επικίνδυνους ελιγμούς, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι μετρήθηκαν να κινούνται με 80 μίλια την ώρα (129 χλμ/ώρα) ταξιδεύοντας ανατολικά στην Shaw Street από την First Street, όπου το όριο είναι 40 μίλια (64 χλμ/ώρα).

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας είναι το drift (vid)

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν από το αστυνομικό τμήμα του Fresno δείχνουν ένα σύγχρονο Dodge Charger κι ένα διπλοκάμπινο pick-up GMC Sierra να φορτώνονται σε γερανούς για να μεταφερθούν σε χώρο της Αστυνομίας όπου σταθμεύουν τα κατασχεμένα οχήματα. Και τα δύο αυτοκίνητα θα κρατηθούν για 30 ημέρες ενώ οι οδηγοί θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Και καθώς το περιστατικό συνέβη στη Γιορτή της Μητέρας, το σχόλιο ήταν σχετικό:

«Λουλούδια, brunch, δείπνο, ίσως ακόμη και μια μέρα στο σπα…. έτσι περάσαμε οι περισσότεροι από εμάς χθες με τις μαμάδες μας. Αλλά όχι αυτοί οι δύο…» ανέφερε μια ανάρτηση στη σελίδα του Αστυνομικού Τμήματος του Fresno στο Facebook, πριν συνεχίσει σε πιο σοβαρό τόνο. «Εάν συμμετέχετε σε κόντρες και παράνομη οδήγηση, θα κατασχέσουμε το όχημά σας για 30 ημέρες. Το Fresno δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να διαπράξει κανείς αυτά τα επικίνδυνα εγκλήματα».

The post Κατάσχεση οχημάτων σε μητέρα και υιό, αφού έκαναν κόντρες appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα