BYD: Μετά τα ηλεκτρικά έρχονται και τα plug-in υβριδικά

15:50 13/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η BYD ανακοίνωσε τη στρατηγική της για την ευρωπαϊκή αγορά, εστιάζοντας στο λανσάρισμα και plug-in υβριδικών μοντέλων που θα προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές απέναντι στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά.

Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει την αυξημένη ζήτηση για PHEV στην ευρωπαϊκή αγορά, ιδίως σε κατηγορίες που παραδοσιακά διακρίνονται από premium μάρκες.

Το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο που θα λανσάρει είναι ένα μεσαίου μεγέθους SUV,

το Seal U DM-i. Αναμένεται να ακολουθηθεί ένα άλλο PHEV το επόμενο έτος, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να διευρύνει τη γκάμα της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η BYD επιβεβαίωσε επίσης την πρόθεσή της να ιδρύσει το πρώτο ευρωπαϊκό της εργοστάσιο επιβατικών αυτοκινήτων στο Szeged της Ουγγαρίας πριν από το 2026, καθώς και την πιθανή δημιουργία ενός κέντρου έρευνας και εξέλιξης στην Ευρώπη.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η BYD στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της και στην επίτευξη του στόχου της να γίνει κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2030.

Επιπλέον, η εταιρεία εξετάζει την εισαγωγή στην Ευρώπη του low-budget ηλεκτρικού Seagull, προσφέροντάς το σε προσιτή τιμή κάτω των 20.000 ευρώ, προσελκύοντας έτσι καταναλωτές με χαμηλό προϋπολογισμό που αναζητούν οικονομικές λύσεις στα BEV.

Με αυτές τις κινήσεις, η BYD ενισχύει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά και επιδιώκει να προσφέρει προσιτές και αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

The post BYD: Μετά τα ηλεκτρικά έρχονται και τα plug-in υβριδικά appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα