Τα Ford Ranger πάνε Ρουμανία με τη Βροχίδης-Χατζής

Οι ιδιοκτήτες Ford Ranger και Ranger Raptor ετοιμάζονται για μια “δυνατή” εξόρμηση, σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές!

Η Ford Βροχίδης-Χατζής ΑΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ranger και Ranger Raptor σε μια μοναδική εκδρομή. Όπως κάθε φορά ο κ. Τάσος Χατζής έχει μια πρόταση γεμάτη φύση και περιπέτεια, μέσα από την οποία αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά των Ford Ranger

και Ranger Raptor.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την περίοδο του Πάσχα, από 15 έως 22 Απριλίου, στην Τρανσυλβάνια της Ρουμανίας, με ενδιάμεσες στάσεις σε Μπανσκο, Σόφια και Βουκουρέστι. Μάλιστα οι συμμετέχοντες θα περάσουν και από την Κραϊόβα, όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται και το εργοστάσιο κατασκευής του δημοφιλούς Ford Puma.

Το κομβόι των Ford θα αναχωρήσει το Μ. Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό της ημέρας το Βουκουρέστι. Εκεί, στην Ελληνική εκκλησία της Σταυροπόλεως, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Ακολουθία. Ανήμερα το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην πόλη του Βουκουρεστίου. Το “Παρίσι των Βαλκανίων” η πόλη με τις 100 και πλέον εκκλησίες, το “παλάτι του λαού”, η όπερα, η αψίδα του θριάμβου, ο Πύργος της Φωτιάς, οι πλατείες Ουνιβερσιτάτζι και Βικτοριέι είναι μερικές από τος στάσεις της ημέρας, ενώ θα ακολουθήσει πασχαλινό τραπέζι με μοναδικές γεύσεις, όπως αρμόζει στην ημέρα.

Τη Δευτέρα ξεκινά η περιπέτεια με τις επόμενες ημέρες να περιλαμβάνουν όμορφες διαδρομές γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο Poiana Brasov, τον Πύργο του Κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια Όρη και την Οχυρωμένη Εκκλησία στο Μπιερτάν. Μέρη από όπου θα περάσει ακόμη το κομβόι είναι το Μαλανκράβ, ένα μοναδικό Σαξονικό χωριό με το αρχοντικό Apalfi και το Breite Plateau, το μεγαλύτερο βοσκότοπο με ξύλο στην Ευρώπη, η Σιγκισοάρα, μοναδική πόλη αρχιτεκτονικής και ιστορίας και η πόλη της Κραϊόβας, γνωστή και ως η αρχόντισσα της Ρουμανίας. Η επιστροφή περιλαμβάνει στάση στο Bansco της Βουλγαρίας με διανυκτέρευση και off road διαδρομές στην οροσειρά Πιρίν. Μαγευτική φύση σε δάση με τεράστια δέντρα και μοναδικό πλούτο πανίδας και χλωρίδας.

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη γίνεται το επόμενο Σάββατο, μετά από 8 ημέρες γεμάτες όμορφες διαδρομές. Η εταιρία Ford Βροχίδης-Χατζής αναλαμβάνει τη διοργάνωση του event και το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχεία, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ο δείπνο στης Ανάστασης και το Πασχαλινό γεύμα, όλες τις ξεναγήσεις, ντόπιο ξεναγό με εμπειρία στο offroad της Τρανσυλβανίας, έμπειρο συνοδό σε offroad οδοιπορικά και θέση στάθμευσης στα parking των ξενοδοχείων.

Δηλώσεις συμμετοχής:  6984650005, [email protected]

Πληροφορίες εκδρομής: 6976888641, 2311476204

The post Τα Ford Ranger πάνε Ρουμανία με τη Βροχίδης-Χατζής appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα