Super League (7η Αγωνιστική play outs): Με το μυαλό στις διακοπές…

Γιάννινα και Κηφισιά στη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στην διαδικασία θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα.

Με κοινή ώρα έναρξης στις 8 το βράδυ, όλες οι ομάδες ψάχνουν το κίνητρο που θα τις επιτρέψει να κλείσουν την αγωνιστική χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να

υποδέχεται τον Αστέρα, δύο ομάδες που σε πολλές περιπτώσεις αδίκησαν τον εαυτό τους και θα μπορούσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να τερματίσουν ψηλότερα.

Αμφότερες θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ώστε να διεκδικήσουν την πρωτιά στην “ειδική” βαθμολογία της διαδικασίας των play outs.

Ο Ατρόμητος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του ως υπηρεσιακός, αφού ο Σάσα Ίλιτς αποχώρησε για να αναλάβει την Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς για τους Αρκάδες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαδόπουλο, Χουχούμη, Καστάνιο, Ρεγκίς, αλλά και τους Χριστόπουλο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Σίτο που δεν υπολογίζονται.

Στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Παναιτωλικός “μάχονται” με στόχο να κλείσουν με θετικό πρόσημο την αγωνιστική περίοδο. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο Κώστας Γιαννούλης που δίνει το τελευταίο του ματς, καθώς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να αγωνίστηκε ως νεοφώτιστος, ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και κόντρα στην υποβιβασμένη Κηφισιά θέλει τους τρεις βαθμούς για να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play outs, επισφραγίζοντας την καλή του χρονιά.

Από την άλλη, η Κηφισιά θα αγωνιστεί για την τιμή των όπλων έχοντας το μυαλό στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς πολλά θα πρέπει να αλλάξουν στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ θα αποχαιρετήσει τον κόσμο του και την μεγάλη κατηγορία και θέλει να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με νίκη κόντρα στον Βόλο που έστω και δύσκολα κατάφερε να… σώσει την χρονιά και να ανανεώσει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία αποστολή των Ηπειρωτών δεν βρίσκονται οι Νάγκι, Παμλίδης, Τσαούσης, Μπάλαν και ο τιμωρημένος Εραμούσπε.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και το χτίσιμο της ομάδας της Μαγνησίας, με το ιδιοκτησιακό θέμα να συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

20:00 Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΟΦΗ- Παναιτωλικός
20:00 Πανσερραϊκός- Κηφισιά
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα- Βόλος

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 7η Αγωνιστική,Super League 7i agonistiki