Tα ζώδια της Κυριακής 12 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο

να ξεφύγουμε από έντονα συναισθήματα και ανασφάλειες που αναδύονται και επηρεάζουν άμεσα την ψυχοσύνθεσή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε χρόνο και χώρο στον εαυτό μας ώστε να συμβιβαστούμε με ότι νιώθουμε και να αποδεχθούμε φόβους και αμφιβολίες.

Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Σε οικονομικό επίπεδο μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που θα μας ευνοήσουν.

Απαραίτητα όμως θα πρέπει να αφουγκραστούμε την διαίσθηση μας που δεν θα μας αφήσει εκτεθειμένος. Αντιλαμβανόμαστε τις παγίδες και τις ευκαιρίες και μπορούμε να κινηθούμε ανάλογα.

Αισθηματικά, η ανάγκη να συγχωνευτούμε το ταίρι μας είναι εντονότερη από ποτέ. Όμως καχυποψία και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες για αυτό και οφείλουμε να ελέγξουμε κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε οικονομικές και αισθηματικές επιλογές. Είναι όμως εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές λόγω της αφέλειας και της αμέλειας που αργότερα θα μετανιώσεις.

Σημαντικό είναι να μην προβούμε σε αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε συνεργασίες και προσωπική ζωή παρασυρόμενοι από υπερφιλόδοξα σχέδια και επιδιώξεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά γιατί οι πιθανές υπερβολές έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή γιατί η ανάγκη να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι μας.

Δεν αποκλείεται να είναι απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες και θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Καλό είναι λοιπόν να διακρίνουμε τι μπορεί να μας προσφέρει ο άνθρωπός μας και να μην τον φέρουμε σε δύσκολη θέση ζητώντας πράγματα που δεν είναι εύκολο να δώσει.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 12 Νοεμβρίου,kyriakis 12 noemvriou