Tα ζώδια του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει στα ύψη τον εκνευρισμό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε έντονες αντιδράσεις

και συμπεριφορές λόγω των αιφνιδιασμών που μπορεί να δεχτούμε από πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε για οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούμε με σφοδρότητα γιατί οι εξελίξεις δεν θα μας ευνοήσουν.

Οφείλουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας δείχνοντας ωριμότητα και λογική, κατευθύνοντας την δράση μας στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις αφού οι συνθήκες είναι ανατρεπτικές και μπορεί να νιώσουμε αιφνιδιασμένοι από την πορεία τους. Απαραίτητο είναι να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας αποφεύγοντας να ξεσπάσουμε σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις υποθέσεις που μας αφορούν.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι το απόγευμα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανακινεί ανασφάλειες και αμφιβολίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Είναι εύκολο να μπούμε σε μία εξουσιαστική και χειριστική διαδικασία που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με το ταίρι και τους συνεργάτες μας.

Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να καταλαγιάσουμε ανασφάλειες και αμφιβολίες που κεντρίζουν τα δυσκολότερα σημεία της προσωπικότητάς μας.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Σκορπιό, σε θέση πτώσης. Η ανάγκη για εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την ψυχή μας. Οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος που μας προκαλούν άγχος. Παράλληλα, μετριάζει την αναστάτωση και μας βοηθά να δούμε με ψυχραιμία και χωρίς φόβους καταστάσεις που βιώνουμε στη ζωή μας και μας επηρεάζουν άμεσα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα