Αποκάλυψη Ρίκας Διαλυνά για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με άρπαξε και με πήγε στο δωμάτιο του- Έγινε μεγάλη μάχη… Θα ήταν βιασμός»

Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στην επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια.

Το 1996 η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τον αστέρα του Χόλυγουντ, Γουόρεν Μπίτι.

«Ο Γουόρεν Μπίτι, άφησε την συνέντευξη που έδινε στην Βενετία, με άρπαξε και με πήγε στο δωμάτιο του. Έγινε μεγάλη «μάχη» μέσα στο δωμάτιο με τον Γουόρεν Μπίτι. Θα ήταν βιασμός. Πιστεύω ο έρωτας πρέπει να δημιουργηθεί μέσα από τα μάτια, όχι να σε αρπάξουν. Εκείνη την στιγμή με τον Γουόρεν Μπίτι, ήταν ένας άντρας που ήθελε να με βάλει κάτω», είχε αποκαλύψει η Ρίκα Διαλυνά.

«Όταν πήγα στο Χόλυγουντ και συνάντησα τον Γουόρεν Μπίτι, είπα ”δυστυχώς τον ξέρω”. Δεν ήξερα ότι έχω κάψει καρδιές στην εποχή μου», ανέφερε στην συνέχεια η ηθοποιός.

«“Απελπισμένο” ερωτικό γράμμα δεν έχω λάβει ποτέ, άλλα έχω στείλει. Η εκδίκησή μου ήταν τα γράματα. Όταν έστελνα κάποιο γράμμα, εννοούσα ότι ήρθε το τέλος», είχε δηλώσει ακόμη η Ρίκα Διαλυνά στην Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Ρίκας Διαλυνά, - Έγινε,apokalypsi rikas dialyna, - egine