Αρκαδία: Αυτός είvαι ο 15χρονος Μπάμπης που πέθανε στη βόλτα με το ποδήλατο- «Έγιναν 7 προσπάθειες μετά ανάνηψης»

Η βόλτα μιας παρέας παιδιών με ποδήλατο στην Αρκαδία, κατέληξε σε τραγωδία όταν ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση.

Ο 15χρονος μαθητής είχε βγει με το ποδήλατο για την καθημερινή του βόλτα στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης- Νεμέας με τον ξάδελφο του και έναν ακόμη φίλο, όταν συγκρούστηκαν οι ρόδες των ποδηλάτων με αποτέλεσμα ο άτυχος Μπάμπης να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι.

Άμεσα, ο 15χρονος διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ήταν στο μπροστινό ποδήλατο δυο παιδάκια και στο πίσω το δικό μου και χτυπήσανε

ρόδα με ρόδα. Ο δικός μου ήταν ανεπτυγμένος πολύ, έπεσε και χτύπησε μόνο στο κεφάλι, μπροστά και πίσω», δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου στο ΜEGA.

Οι γιατροί στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επανέφεραν τρεις φορές την καρδιά του με ΚΑΡΠΑ, όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν απέδωσαν.

«Βρέθηκε εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο, αιμάτωμα οίδημα κλπ. Προτού προλάβουμε να κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να γίνει μετά η κρανιοτομή μήπως και αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλος και λειτουργήσει αν και ήταν ήδη αργά, έγινε άλλη ανακοπή. Έγιναν επτά προσπάθειες μετά ανάνηψης, δεν απέδωσαν όμως και ουσιαστικά τελείωσε», δήλωσε ο Παναγιώτης Ζαρμπαλάς, διοικητικός οικονομικός διευθυντής νοσοκομείου Τρίπολης.

Συντετριμμένοι οι γονείς

«Λόγια δεν υπάρχουν, τα λόγια είναι περιττά σε αυτήν την περίπτωση. Με πήρανε τηλέφωνο τα παιδιά που ήτανε μαζί, μου είπανε ότι: ‘‘Το παιδί έχει πέσει κάτω, βγάζει αίμα. Δεν μας μιλάει’’. Εγώ ήμουν ήδη στην Τρίπολη γιατί είχα κάποια άλλη δουλειά και έτσι το έμαθα και περίμενα εκεί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Το δικό μου (παιδί) ήταν να μην σωθεί η μοίρα του», ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα του.

«Ποδήλατο έκανε κάθε μέρα για να σου διευκρινίσω, δεν ήταν η πρώτη μέρα που ανέβηκε στο ποδήλατο, ούτε που πήγε βόλτα. Και βόλτα με τους φίλους του είχε ξαναπάει. Ήταν ακαριαίο. Όλοι σαν παιδιά έχουν πέσει από το ποδήλατο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί», συνέχισε η μητέρα του 15χρονου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφεραν: «Χτύπησε το κεφαλάκι του το παιδί μου, οι γιατροί έκαναν τα πάντα, αλλά δεν τα κατάφερε ο λεβέντης μου».

«Ήταν η κακιά η ώρα. Το αγόρι μου ήταν χαρούμενο, δραστήριο και είχε όνειρα που ήθελε να εκπληρώσει. Ήθελε να γίνει μαθηματικός, αλλά δεν πρόλαβε», είπε η μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρκαδία, Αυτός, 15χρονος Μπάμπης, - Έγιναν 7,arkadia, aftos, 15chronos babis, - eginan 7