Χωρίς Ιωαννίδη, Βέρμπιτς, αλλά με Μπερνάρ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Οριστικά χωρίς τον πρώτο σκόρερ του Φώτη Ιωαννίδη θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης (15/5, 20:00) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική των play off της Super League.

Ο 24χρονος επιθετικός ακολούθησε και την Τρίτη (14/5) ατομικό

πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί.

Εκτός έμεινε κι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς λόγω ίωσης, ο Αϊτόρ που έχει πάρει άδεια μετά τη γέννηση της κόρης του και οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Βίκτορ Ούγκο, που δεν υπολογίζονται σ’ αυτή τη φάση απ’ τον Φατίχ Τερίμ.

Στον αντίποδα, στην 21μελή αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης (14/5) για τη Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκε ο Μπερνάρ Ντουάρτε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι Γεντβάι, Ακαϊντίν που εξέτισαν τις ποινές τους.

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής, τακτική κι ανάπτυξη, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τερίμ ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωαννίδη Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Τούμπα, Παναθηναϊκός,ioannidi verbits, bernar, touba, panathinaikos