Έρχονται διαγραφές αν… – Αποφασισμένος ο Ανδρουλάκης να μην επιτρέψει υπονόμευση της αυτόνομης πορείας του ΠΑΣΟΚ

Έξαλλος... αλλά και αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύει την αυτονομία του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ είναι σύμφωνα με πληροφορίες του TheCaller.gr ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να

προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε, σε χθεσινή του συνέντευξη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακόμη, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας «πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

Η οργισμένη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη δεν άργησε να έρθει. Το απόγευμα της Πέμπτης, στελέχη κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TheCaller στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπήρξε νωρίτερα έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις και οι διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη είναι προμήνυμα ακόμα και για μελλοντικές διαγραφές στελεχών του κόμματος που δεν υπηρετούν την αυτόνομη πορεία του κόμματος.

«Πρόκειται για διαρροές που αποτελούν ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και σε πολλά πρόσωπα που έχουν εντοπιστεί να κινούνται σε κατεύθυνση υπονόμευσης της επίσημης γραμμής του Κινήματος. Αν επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξει αποφασιστική κίνηση που μπορεί να φτάσει μέχρι διαγραφή» επισημαίνουν στελέχη που γνωρίζουν και μπορούν να «ζυγίσουν» την σκέψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Τέτοιες κινήσεις θολώνουν την εικονα του κινήματος προς την κοινωνία στην πορεία προς τις εκλογες. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προχωρά μπροστά με την αυτόνομη πορεία του η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν θα υπονομευθεί απο πρόσωπα εντός ή εκτός κόμματος» προσθέτουν τα ίδια στελέχη.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, μετά τις διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη. Ο ίδιος εμφανίστηκε νωρίτερα στην Βουλή, χωρίς να αναφερθεί στο συμβάν, ενώ σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε «ουδέν σχόλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα