Γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τη μεταγραφή του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επισημοποίησε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Ο Εμπαπέ επιβεβαίωσε την Παρασκευή (10/5) με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ

θα αποχαιρετήσει οριστικά τους οπαδούς των Παριζιάνων την Κυριακή (12/5) απέναντι στην Τουλούζ, όταν θα δώσει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για τον σύλλογο στο “Parc des Princes”.

Ο σούπερ σταρ επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα και μπορεί να μην συμβεί για αρκετές εβδομάδες.

Η “Βασίλισσα” έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ισπανία και αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην προσπάθειά της να κατακτήσει το 15ο Champions League της ιστορίας της, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ. Σύμφωνα με το “The Athletic”, οι “Los Blancos” δεν θέλουν η μεταγραφή του Εμπαπέ «να αποσπάσει την προσοχή» από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και μπορεί να μην ανακοινώσουν καν τη συμφωνία μέχρι το τέλος του αγώνα. Φημολογείται επίσης ότι η μητέρα του Γάλλου επιθετικού και ατζέντης του, Φαϊζά Λάμαρη, έχει ζητήσει να χειριστεί το θέμα με προσοχή για να προστατεύσει τον γιο της και η Ρεάλ είναι σύμφωνη να προχωρήσει με τους ρυθμούς του παίκτη.

Ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, ο Εμπαπέ δήλωσε: «Πάντα έλεγα ότι θα σας μιλήσω όταν έρθει αυτή η στιγμή και έτσι ήθελα να σας ανακοινώσω σε όλους σας ότι είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν θα παρατείνω και η περιπέτεια θα τελειώσει σε λίγες εβδομάδες. Είναι πολλά τα συναισθήματα, είναι δύσκολο και ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να ανακοινώσω ότι φεύγω από τη χώρα μου, αλλά νομίζω ότι το χρειαζόμουν αυτό, μια νέα πρόκληση μετά από επτά χρόνια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος που δεν αφήνει ποτέ κανέναν αδιάφορο, δεν μετανιώνω σε καμία στιγμή που υπέγραψα με αυτόν τον διάσημο σύλλογο. Είναι ένας σύλλογος που θα κρατήσω στη μνήμη μου σε όλη μου τη ζωή. Δεν θα είμαι πια παίκτης, αλλά θα συνεχίσω να παρακολουθώ πάντα κάθε παιχνίδι. Ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί χωρίς όλους εσάς δεν θα είχα νιώσει ούτε τα μισά από τα συναισθήματα που ένιωσα. Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά με ένα τελευταίο τρόπαιο και πιστεύω ότι θα μείνετε για πάντα στην καρδιά μου».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πετύχει 255 γκολ σε 306 παιχνίδια με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και 108 ασίστ.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης, Εμπαπέ,real madritis, ebape