Καβατζίκης για Αλευρά – Καλούτα: «Αστεία του σουβλατζίδικου, πολύ ξεπερασμένα»

Eurovision 2024: Τα σχόλιά τους για τη μετάδοση από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα έκαναν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της.

Ειδικότερα, σε αυτό το πλαίσιο, ο Άρης Καβατζίκης καυτηρίασε τη στάση του διδύμου της ΕΡΤ κατά τον σχολιασμό της βραδιάς, τονίζοντας τα λάθη που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του show.

Όπως ανέφερε σε πρώτο χρόνο:

«To 2009 στη Μόσχα κάλυπτα τη Eurovision

για τον Alpha, όταν είχαμε στείλει τον Σάκη Ρουβά.

Είχαμε ένα πακέτο σημειώσεις και διαβάζαμε όλη μέρα. Συγχωρούμε ότι κάποια στιγμή «δολοφονήθηκαν» τα ελληνικά και ότι μιλούσαν επάνω στα τραγούδια.

Όταν πηγαίνω όμως σε μία χώρα, αυτό που μαθαίνω κατ’ αρχάς είναι τι πολίτευμα έχουν».

Και πρόσθεσε ο Άκης Καβατζίκης:

«Εκεί υπήρξε μία γυναίκα, που είναι διάδοχος του θρόνου και βγήκε και μας καλωσόρισε στη χώρα της, ευχήθηκε στους διαγωνιζόμενους να περάσουν καλά και να το απολαύσουν.

Όταν λοιπόν καλύπτουμε ένα τέτοιο γεγονός και βγαίνει η πολιτική αρχή της χώρας να μιλήσει, λέμε κάτι στο κοινό, δεν αφήνουμε τα πλάνα να περνάνε έτσι. Αυτός που βγήκε δεν είναι και κανένας φίλος μας κολλητός».

«Μετά αντί να το καλύψουν, τους βάζουν να πουν αυτό το αστείο; «Έχω καιρό να τη δω» και «Έχουμε πιει μαζί της ποτό»;

Εγώ αισθάνομαι ότι αυτά είναι πολύ ξεπερασμένα αστεία, αστεία του σουβλατζίδικου και δεν αρμόζουν σε κάτι τέτοιο που εκπροσωπούν τη χώρα μας».



Από πλευράς της, η Δανάη Μπάρκα είπε:

«Εγώ διαφωνώ με το να βλέπω παντού τίτλους και να γίνεται ανθρωποφαγικό για τον Θανάση και τον Ζερόμ.

Στο κάτω-κάτω δεν βγήκαν να μας πουν ότι θα το κάνουν αυτό το πράγμα για χρόνια. Πολλοί έχουν δοκιμαστεί στον σχολιασμό της Eurovision».

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Ο Θανάσης Αλευράς είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, λατρεύω τους καλλιτέχνες.

Δεν γίνομαι αφοριστικός αλλά φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καβατζίκης, Αλευρά – Καλούτα, Αστεία,kavatzikis, alevra – kalouta, asteia